Ako mam pomocť mojej mačičke ktorej zrazilo auto mačiatko? Je smutna, stale mnauči, nechce jesť. Bolo to jej posledne mlade pred nedavnom jej už dve auto zrazilo a toto jedno jej ostalo a už nema ani to :-( Ako ju mma "psychicky podporiť"? Čo jej mam kupiť?
Mojej mačke zrazilo auto mačiatko - nechce jesť
Súhlasím s názorom, že ak mačka smúti privlastní si a začne sa starať aj o cudzie mačiatka tej mojej niečo požralo mačiatka a tak si osvojila tri ďalšie ktorých matku zrazilo auto. Treba však dať pozor, aby si na nich zvykla, ja tú svoju k mačiatkam púšťam každý deň na niekoľko hodín a stále sa idem presvedčiť, či ešte žijú. Stali sa totiž prípady, že najprv všetko prebiehalo dobre a potom sa v mačke prebudil dravec a všetky mláďatá pozabíjala a požrala, aj keď dostávala pravidelne stravu.
treba jej dat druhe maciatko, mali sme maciakta, ktore zomreli a macka bola smutna, zaobstarali sme jej dalsie maciatko...skus, ak to nepomoze...tak zverolekarovi...
posli na nho zverolekara
Dobrý deň.
Chce to aj nejaký ten čas, samozrejme, ale môžete ju rozveseliť jej obľúbenou hračkou, jedlom a pitím. Bolo to jej posledné, no určite ju máte pochovanú na záhrade alebo niekde inde, a pozerajú sa na maminu a raz sa s ňou určite stretnú. Niekedy sa proste stane aj to. To mačiatko si zaobstarať môžete. A už sa má lepšie? Ale dávajte si pozor, lebo môže od smútku aj zomrieť. Vidím to na svojej mačičke, ktorá svoje mačiatka stále olizuje, kŕmi, stará sa o ne, má ich rada a hrá sa s nimi. Tiež by to asi veľmi zle znášala, keby sa jednému z mačiatka, niečo stalo. Takže pokús sa ju nejako rozveseliť, bolo to jej dieťatko ale ona možno časom zabudne, ak sa jej narodia ďalšie, neboj. :-) ;-)
Dovidenia.
skús kúpiť malé mačiatko, možno si ho osvojí, to mačky robia, hlavne ked smútia. matky sa v nich nezaprú. skús pozreť inzeráty
vybehuje na ulicu a mačiatka za nou, schovavaju sa pod autami, krikami... a ked som v praci tak to neustriehnem
skus jej kupit taku nejaku maskrtu co ma najradsej alebo nejaku novu hracku a stale ju nejako zabavaj aby nemala cas na to mysliet... ale ako uz bolo pisane chce to cas predsa to bolo jej ,,dietatko'' :) drzim palce nech sa z toho co najskor dostane
to chce čas,ako u nás ludí,neboj sa-bud veselá.Ludia majú radí veselých ludí,a podobne aj zvieratá.neboj prejde ju to,a bude dobre.