Mojej mačke zrazilo auto mačiatko - nechce jesť

L:)

Súhlasím s názorom, že ak mačka smúti privlastní si a začne sa starať aj o cudzie mačiatka tej mojej niečo požralo mačiatka a tak si osvojila tri ďalšie ktorých matku zrazilo auto. Treba však dať pozor, aby si na nich zvykla, ja tú svoju k mačiatkam púšťam každý deň na niekoľko hodín a stále sa idem presvedčiť, či ešte žijú. Stali sa totiž prípady, že najprv všetko prebiehalo dobre a potom sa v mačke prebudil dravec a všetky mláďatá pozabíjala a požrala, aj keď dostávala pravidelne stravu.

lenka1221

treba jej dat druhe maciatko, mali sme maciakta, ktore zomreli a macka bola smutna, zaobstarali sme jej dalsie maciatko...skus, ak to nepomoze...tak zverolekarovi...

Jessi_1111

Dobrý deň.

Chce to aj nejaký ten čas, samozrejme, ale môžete ju rozveseliť jej obľúbenou hračkou, jedlom a pitím. Bolo to jej posledné, no určite ju máte pochovanú na záhrade alebo niekde inde, a pozerajú sa na maminu a raz sa s ňou určite stretnú. Niekedy sa proste stane aj to. To mačiatko si zaobstarať môžete. A už sa má lepšie? Ale dávajte si pozor, lebo môže od smútku aj zomrieť. Vidím to na svojej mačičke, ktorá svoje mačiatka stále olizuje, kŕmi, stará sa o ne, má ich rada a hrá sa s nimi. Tiež by to asi veľmi zle znášala, keby sa jednému z mačiatka, niečo stalo. Takže pokús sa ju nejako rozveseliť, bolo to jej dieťatko ale ona možno časom zabudne, ak sa jej narodia ďalšie, neboj. :-) ;-)

Dovidenia.

jahodka123

skús kúpiť malé mačiatko, možno si ho osvojí, to mačky robia, hlavne ked smútia. matky sa v nich nezaprú. skús pozreť inzeráty

Klara111

vybehuje na ulicu a mačiatka za nou, schovavaju sa pod autami, krikami... a ked som v praci tak to neustriehnem

Blondula

preboha....to kde ta macka zije,ked uz 2 jej auto zrazilo ?? :O .....mne nedavno zrazilo auto mojho siamskeho kocurika,ale on truhlik vsade behal... :-(

diamant19

skus jej kupit taku nejaku maskrtu co ma najradsej alebo nejaku novu hracku a stale ju nejako zabavaj aby nemala cas na to mysliet... ale ako uz bolo pisane chce to cas predsa to bolo jej ,,dietatko'' :) drzim palce nech sa z toho co najskor dostane

nathalia09

to chce čas,ako u nás ludí,neboj sa-bud veselá.Ludia majú radí veselých ludí,a podobne aj zvieratá.neboj prejde ju to,a bude dobre.