Kŕče pri orgazme-sex

Príspevok v téme: Kŕče pri orgazme-sex
lubka

V poslednom čase mám zvláštne kŕče pri orgazme začalo to asi pred mesiacom. So samotným stykom to nemá nič spoločné pretože počas styku necítim žiadne nepríjemné pocity až keď dosiahnem orgazmus. Je to taký pocit ako keď máte kŕče v lítku ale je to omnoho intenzívnejšie a bolestivejšie. Je to normálne? Pozná to tiež niekto? Dá sa s tým prežiť ale bude to trvať večne?

meltepeee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie.

Jana 18

Mávam tiež kŕče a dosť silné v podbrušku.Problém je, že to trvá počas sexu ale aj pár minút po ňom.Je to strašne bolestivé.Priateľ sa bojí či mi neako neublížil ale ja tomu neverím lebo si dáva na také veci obzvlášť pozor.Momentálne nemôžem navštíviť ani gynekológa. Poraďte mi prosím čo mám robiť.

vyriesene

baby no asi je to normalne,aj ja mavam tie krce(a prosim pekne sportujem dost !!!!) ono clovek si nevyberie(ako reaguje organizmus)ja pri orgazme okrem krcov v lytkach mam aj silny tlak pri vajecnikoch(fest to boli)...hm nemozme byt vsetci rovnaki:-((

kat

no moze to byt z toho, ze ste prestali sportovat, a ked trochu ochabnu svaly, pri zaťaži-teda pri sexe, potom mozu strajkovat a clovek dostane krc...proti krcom pomozu rehydratacne prasky, alebo viac pohybu na spevnenie lytok.

lubka

No uvidím vyskúšam magnézium, raz som užívala aj vitamíny Femine Plus, tie sú dobre keď ženy užívajú antikoncepciu a mala som taký lepší pocit zdravotný tak skúsim aj to. Diky Vám všetkým. Som rada že nie som sama už som sa bála, že pôjdem za sexuológom a poradím sa s ním zatiaľ to odložím

heha

ja kŕče nemávam,ale niekto písal,že si "cvrkne".Ja sa nemožem úplne uvoľniť,lebo mám tiež problém udržať to,ale zozadu! Je to stravou? Nemávam zápchy,ale keď idem na malú,tak sa väčšinou vždy trochu odbavím aj s veľkou.Nebudem mať niečo s črevami?
Trávenie? Myslím,skôr črevá!