Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Banky a dlhy

lost

Mne sa najviac paci, ked idem do banky, nieco vybavit, VZDY sa ma snazia namotat na ich produkty, ako je terminovany vklad, poistenie atd..
To uz musia byt na tom DOST zle, ked sa studneta ako ja snazia nahovarat na ich "produkty" :)

BTW, PS:
dam vam "insidersku" informaciu.

Slovo "produkt" sa medzi bankarmi vola "podvod" tj. metafora na to slovo je take..

lost

Nase media mlcia o vela veciach.

Teraz chcel inatocit dokument o Londyne, ked sa rok-dva dozadu konali tie protesty ci vytrznosti..

samozrejme ze BBC to zatrhli..

asi je pravda prilis "nie v prospech kralovskej rodinky"

milli11

quadalupe,
na Islande to tak urobili, ludia odmietli platit bankam, urobili revoluciu a teraz zacinaju odznova.
Ale vsimni si, ze nase media o tom mlcia, lebo sa boja, ze by to nastalo aj v ostatnej EU.

dolezite.sk

quadalupe

mohli by padnut vsetky banky, vsetky dlhy sa zmazat a cinnost bank zakazat...pokazili cely system, peniaze nie su kryte zlatom

milli11

Bankovnictvo? Je to zarabanie penazi na podvodoch a zadlzovani ludi. Je to len vytvaranie stale vacsieho dlhu. Ak si pozicias peniaze od banky, muis to vratit aj s urokom. Preco? V reali nie je tolko penazi ako v pocitacoch.

dolezite.sk

lost

ak padnu vsetky banky, tak je mozne ze hypo sa uz nebude mat s cim platit :)
tj, euro prestane mat hodnotu
otazne je, ci potom aj tie zalozne prava co tam ma na byte banka zostanu, alebo nie..
teoreticky, najlepsie je, ked nastae hyperinflacia, tj. uroky budes mat povedzme 10% no a mzdy budu rast 10% za hodinu, tj. zrazu dostanes vyplatu 100 000 000 EUR, aj ked budu bezcenne, hypoteka by nemala rast tak rychlo a bude sa dat splatit za 2 hodiny :)

ale toto ak nastane, hypoteka bude to posledne co ludi bude zaujimat :D