Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco si neviem najst priatela

kukinko

No ja som 42 rocny, trosku plesaty s velkym bruskom. Nechces sa so mnou stretnut ? Hodili by sme par slov a mozno i viac. ;-)

Marsmeloun

no vemeno ma možno pravdu a už aj to , že si mamička to troška zužuje šance ... nemožes čakať že sa teraz všetci muži bez závezkou o teba začnu biť... a mas troska taký kritický vek :D ty mladší chcu madu a nezadanu a ty starší su povetšine zadany .... ale neboj urcite sa mniekto vyhovuvujuci objaví ... tak kým príde si uživaj volný cas a venuj sa dieťatku :-) moc asi tlacis na pílu ... ked niekoho silou mocou chceš .,.

PaSi

Niektori muzi su mimoriadne hlupucki a svoje ego si tu musia hladkat tupymi argumentami,vid priklad: beskyd, Vemeno, Jeffito...bleee chlapci, humus.
Daj si cas mimaa, nehladaj a ono to pride :o)
Hlavne si nevsimaj tie prizemne komentare chudacikov, ktori nevedia inak zaujat. Hawk

iskierka

beskyd ty si kus vola!
"sanovat tvoje opicie pudove spravanie ked si sa nechala nabuchat nejakym nezodpovednym testosteronovym opelovacom"
mas 14 rokov, ze sa takto vyjadrujes? uroven fakt..
kde mas napisane ze sa nechala nabuchat nezodpovednym opelovacom. si myslis ze ludia sa nemozu v tak mladom veku rozviest, alebo ovdoviet? napr. moja sestra bola uz v tridsiatke vdova... mam pocit ze automaticky ked zachytis slovo "zena" a "mlada" a "pekna" sa ti otvara nozik vo vrecku..strasne ale strasne si zmagoreny, neviem ktora ti tak ublizila, ale rob nieco s tym a spamataj sa
mimaa nezufaj, urcite sa ti niekto pritrafi do cesty, je pravda, ze s dietatkom si tazsie niekoho najdes, lebo napriklad ako si videla tu reakciu cteneho beskyda, tak muzi uprednostnia skor slobodnu...no su urcite aj vynimky, poznam z okolia dost parov, kde ti muzi lubia nie len zenu ale aj jej dietatko a nerobi im problem sa o ne starat ako o vlastne
a ci sa muzi boja peknych zien? podla mna ako kto, tutmacik sa bude bat aj skaredej :) skor si myslim, ze maju v hlavickach nejak choro zafixovane (vid priklad besny kyd) ze pekna= hlupa, namyslena, a na prachy

solitare

A načo ti je chlap ked si sebestacna? Ak len na sex, stačí to dat dostatočne najavo. Ak hladas inteligentného a vtipneho spoločníka, toho len tak vonku v bare nenájdes. Musíš mať šťastie, skús nejake kultúrne akcie, alebo si normálne daj inzerát.

beskyd

asi nechcu zivit cudzie decko a sanovat tvoje opicie pudove spravanie ked si sa nechala nabuchat nejakym nezodpovednym testosteronovym opelovacom:) ale tiez ma prekvapuje ze chlapi by zacali mat aj nejake ine zmyslove vnimanie okrem potreby suloze, ale tak zufalcov je dost tak to chce len cas, predpokladam ze ti nebude vadit ze budes len tak ktora mu ostala a naopak. nech ziju ludske uprimne nezistne partnerske vztahy z lasky:)

wreck

mimaa, ano. ja ano. je to vraj prirodzene. dokonca bol o tom dokument - robili experiment, na ktorom to pekne ukazali a potvrdili.