Umývanie tváre

Príspevok v téme: Umývanie tváre
kvetinka25

baby, čím si umývate tvár?? ja si umývam detským mydlom, ale akosi mi už nevyhovuje... mám dosť citlivú pleť, rôzne tie odličovače mi nerobia dobre, mávam akné najmä na brade a čele, ktoré sa mi teraz dosť mastí... a na nose sa mi robia také tie čierne bodky, ktorých neviem ako sa zbaviť... v drogerke som našla akúsi čistiačiu emulziu od clean and clear a niečo aj gel od Nivey nemáte s tým (alebo niečím iným) skúsenosti?? poraďte mi prosím, lebo sa už bojím aj hocičo skúšať aby som sa nevyhádzala z toho... :/

jana67

kvetinka, ak mozem pridat moju skusenost, na cierne bodky som si kupila to co stale bezi v reklame, Clean and Clear, no vysledok nic moc, bodky nejak extra nemiznu a dost vysusuje pokozku, mne nejak nesadol, ale ak mas mastnejsi typ pleti tak to vysusanie moze padnut vhod :)

brazilcanka

aa kozmetika - z radu citliva priroda, masky, cistiace vody, geliky ak kremy zatial na prvom mieste u mna...na tvojom mieste by som nepouzivala urcite kozmetiku proti akne, podrazdis si plet.

wreck

kvetinka25, nepoznam. a aj keby som poznal, na tebe moze fungovat uplne inak. zostava ti len skusat, skusat, az postupne najst. :)

kvetinka25

tak na čistý luxus nemám peniaze :( a cutis help značku nepoznáš náhodou ? :D no má sa teraz otepliť tak to asi skúsim až keď znova bude pršať teda :D D

wreck

artistry je cisty luxus a drahota, ale zase tam mas zaruku spokojnosti, lebo mozes vratit aj uz pouzivany krem a dostanes vsetky peniaze naspat. podla mna dost silny argument.

peeling ti urcite neublizi, ved sa nim nebudes zurivo drhnut a pouzivas ho parkrat za tyzden. skus prvykrat niekedy cez vikend ked bude prsat a budes chciet zostat doma. ;)

kvetinka25

artistry je drahé nie? z garnieru som mala také čistiace obrúsky na problémovú pleť a nerobili mi dobre tak neviem či tú značku mám ešte pokúšať :D a wreck fakt ten peeling pomaha ? nie že mi napuchne celý nos a týždeň sa neukážem vonku :D

wreck

kvetinka25, na cierne bodky si kup obycajny peeling. napriklad tento ma certifikat bdih (overena prirodna kozmetika) -- www.ruzovychroust.cz -- a dostanes ho v dm. funguje velmi dobre, pouzijes ho 2-3x do tyzdna. vyhladi tvar, ciastocne vycisti pory, zbavi ciernych bodiek. hladke masticky su nanic, na poriadne cistenie potrebujes mechanicke trenie, aby sa obrusila odumreta koza. tento peeling ma jemnucke zrniecka (nejaky kremicity gel). samozrejme dobra bude aj ina znacka, len je dobre dbat na to, aby bola certifikovana bud bdih, hbs alebo natrue, aby bola aspon aka-taka istota, ze to nie je len nejaky chemicky kentus vyrobeny bezohladnym sposobom.

isty cas som taky peeling pouzival a naozaj to s tvarou robi divy.

Zaran

Garnier,odporúčam ti tú vodičku a potom ešte tiež od Garnier,ten gél či čo to je s tou štetkou:D toto je super,používam to roky.

Najčítanejšie články