Zopiklon

Bruno333

Zopiclon je liek sam o sebe...osobne nepoznam nikoho kto by po nom nezaspal, prave naopak...na mna ucinkoval tak, ze mi bolo vsetko jedno, ale uplne, to asi preto aby clovek zaspal, ale mne to dalo taku euforiu ze som chcel zit...no boli to pekne zazitky, ale samozrejme navykove to je, co znamena ze postupne ucinky prestanu byt efektivne...

[zruseny22]

bibba, ja lieky na spanie užívam od 18tich, teraz mám už 26 rokov. Najskôr tie návykové- Hypnogén, Rohypnol a pod., neskôr asi 3 a pol roka Tritico.. Ono to asi postupne prestane všetko účinkovať...

bibbba

tak si teda davaj gerodorm. tie hypnotika su hrozne slabe. ja som natom bola uz aj tak, ze mi ani 8 tabletiek hypnogenu nic nerobilo... je to shit

[zruseny22]

bibba, áno, presne, horkosť v ústach. Asi ho teda vysadím, lenže ku psychiatričke mám ísť na kontrolu až 14.8., tak neviem ako to poriešim:-( Máme doma Gerodorm, či skúsiť ten. Včera som si ho dala a bolo ok.

tibbi88

Mne tiež tento liek nezabral, necítil som žiaden rozdiel, aj s týmto liekom sa mi bežne staválo, že som hodiny nevedel zaspať...takže dlho som ho nakoniec potom ani neužíval