Zdrawim!
No toto mi pride uplne paradoxne...kym som zacala sexualne zit so svojim partnerom vsetko sa zdalo byt bezproblemove, pouzivali sme kondom a radovnaky nemali chybu...ked som sa nad tym hlbsie zamyslela, zacala som uvazovat nad antikoncepciou a teda nasledovala rada vysetreni
Gynekologicka mi zistila v krvi zvyseny bilirubin a zacal sa doktorsky ping-pong, z tade som sla na hematologiu tam som bola 3-krat, potom z tade ma poslali na gastroenteorologiu, tam zistili ze mozem brat HAK, medzi tym som vsak dostala zapal mocoveho mechura a tak som sa zacala viac informovat ako taky zapal vznika a po precitani ma presla totalne chut na sex, nehovoriac o tom co mi kazdy vykladal, co to bude ked zacnem brat HAK
A v tomto kolotoci som uuuuuuuuuuuuplne stratila chut na sex lebo vladu nad mojim libidom prebral strach!!!!
Tak mi vysvetlite na co to bolo dobre!!????
JA UŽ NAOZAJ NEVIEM...
lekari robia, co mozu.
ale silnejsia ako lekari, lieky a pristroje, je priroda.
vratte sa ku prirode.
na inspiraciu:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
možno potrebuješ len zmenit hak a ak nepomože,tak ju vysad,da sa krasne sexualne žit aj bez nej.to je moj nazor.
a to sa tešte ešte na tehotenstvo a vsetky utrapy s ním spojené
Akoze, klobuk dole!
Lenze to ta prejde aka kolvek chut na sex a este si nakoniec ty ta zla, proste to je uzas toto!
A co zmozes?? nic! Len pasivne prijimat to, ze stale musis chodit k dakemu doktorovi a ten ta posiela k dalsiemu ..a takto to ide ako ruske koleso!
A potom sa partner tvari urazene, ako by to bola moja chyba, ze chodim po doktoroch! Raz som mu tak ironicky povedala "Áno, vlastne mna to tak strasne bavi, proste ja to mam tak rada sediet pol dna v dakej sparenej cakarni" a on to normalne zobral vazane....ja uz neviem som nervozna a podrazdena
Mám ti napísať môj kolotoč? Najprv to začalo gynekologom lebo ma často bolelo brucho a nemohla som mať sex. Potom ma preistotu poslali na gastro, a ešte aj na interné z toho na urológiu a z nej zas na gastro samozrejme stále som chodila ku obvodnej nakoniec mi nevedeli čo je tak na laparoskopiu na ktorú som nešla za ten pol rok ma aj prešlo brucho začali iné problémy ktoré mi sex dovoľujú ale pre neustále hádky s partnerom že ho nemá tak často ako chcel som nakoniec vyšla z toho že tento problém sa vôbec neriešil ale na základe jeho my zistili veci ktoré sa somnou budú ťahať do konca života.Už je rok a stále tento kolotoč pokračuje.