Silný Dátum Narodenia

Príspevok v téme: Silný Dátum Narodenia
ondrejka

ahojte,
čo to znamená, ked mi veštica povie, že mám silný dátum narodenia??? čo s tým zmožem??:D

chcela som poradiť, ohladom pvoolania, tak to, ktore som si vybrala, sa mi udajne nehodi-to sa trafila, a to, čo chcem, že mám ísť za tým..no a plus to, že mám silný dátum narodenia...

odpvedajte niekto, kto sa tomu venujete, viete mi naozaj odpovedať, čo to znamená, čo s tým , ako to využiť..alebo máte skusenosti s veštením..a podobne,,že na to verite..boli ste si dať veštiť, a pomohli Vám.

Dakujem.

0vecka

2 ondrejka jasne ze hej ... jeden psycholog to skusal nastudoval si co ma hovorit a sam povedal ze si to len nastudoval a aj tak mu ludia zacali verit... no gol bol ze po case tomu sam uveril :)

ondrejka

takže su to vlastne bludy?? Ja ani neviem, či veriť, či neveriť..skusila som to 3/4 krát, a odpovedali mi prvýkrát, tak som celá natešená z toho:D

iskierka

:)
moja kamoska je posadnuta tymito vecami, ja sa na tom vzdy len smejem. tusim sa mi obtrelo o usi, ze nie je vraj dobre mat vela jendotiek v datume..jedenasteho januara si sa asi nenarodila pravda:D

0vecka

to znamena ze ti musela poveda tnieco pozitvne a zaroven zvlastne aby si sa dobre citila a cele jej to spapala a prisla znova... popripade ti povie nieco negativne co si u nej musis chodit liecit...