ako si povedala, skratka zi a snaz sa nerobit zlobu :))
hej uplne cele si to citaj nie len tych kozorozcov , to je LEN tvoje slnecne znamenie...v astrologii su vyznamnejsie aj menej vyznamne konstelacie(to je to vsetko co ti tam vyhadzuje) a ked sa chces charakterizovat ,tak si vezmi do uvahy hlavne ascendent -akokeby tvoje vonkajsie ja, a potom slnecne znamenie-co je u teba kozorozec-akoby vnutorne ja no a mozes mat este aj nejake zosilnene znamenie ak mas vela planet v rovnakom znameni....u mna to je napr. ze slnec.znamenie som lev, ale az tak to na mna nesedi, a dost mam z kozorozca,co som zistila na zverokruh.sk,ze v nom mam 3 planety...no a ascendent skorpion a vela ludi u mna tipuje prave toto znamenie, takze nieco do seba to ma...HLAVNE VSAK NEVER UPLNE VSETKEMU DOSLOVNE...niektore veci ta ovplyvnuju viac, ine menej a spravanie mozes aj v mnohom ovplyvnit, takze sa proste snaz zit ako slusny clovek :D...
toto s tym tvojim pohybom-vsak mohla mat aj pravdu,ale ono iste uznas, ze je to nespecificke a mohla to napisat kopu ludom...hlavne vestia na moneu velmi povrchne,takze raz sa trafia a raz nie, im by som velmi neverila...tu astrologiu mas aspon exaktne vypisane a charakterizovane a uz co si vyberies ,ze rozvinies , je na tebe
MBTI- je fasa test, aj v slovenskom alebo ceskom jazyku sa s tym da no a mozes skusit si aj rovno pozriet jednotlive charakteristiky tych 16 typov a uvidis co na teba najviac sedi a skus si aj podla toho vybrat nejake povolanie.a zvaz aj to na co mas, co ti ide v skole a hlavne si zvol odbor,kt.je perspektivny, teda skus sa vyhnut nejakej socialnej praci, verejnej sprave, masmedialke, pravu, manazmentu...myslim,ze celkom fajn je medicina, ucitelstvo cohokolvek prirodovedneho,ale aj napr. jazyky ,tlmocnictvo a prekladatelstvo (ale nie nejaku nemcinu ,skus napr.nieco exotickejsie v kombinacii, bolo by fajn,keby si vedela napr.anglinu dobre a nemusela ju studovat a vybrala by si si daku spanielcinu-ta je lahka a napr.nejaky seversky jazyk alebo ak si trufas ,tak arabcinu ...je malo taych ludi)...