Ako takticky dostať Moju vec naspäť

Príspevok v téme: Ako takticky dostať Moju vec naspäť
DzanaFX

Ahojte, stala sa mi taká nemilá skúsenosť...Až je to trochu na smiech, stretla som sa s jedným chlapcom, raz, potom druhýkrát, veľmi sme si rozumeli, ale...On je po trojročnom vzťahu a ja zas nechcem tiež nič rozvíjať, tak som sa o nič ani nepokúšala, no on ma na druhom stretnutí pobozkal, čo som mu pekne jasne vysvetlila, že to zašlo priďaleko a že to vôbec, ale vôbec nie je dobrý nápad. Požičala som mu jednu mne veľmi dôležitú vec - moju knihu, ktorú som dostala ako dar. Nejde ani tak o to, ale skôr o to, že je to môj poklad, moje knihy pre mňa znamenajú veľa.. Ja mám inak 21 a on tiež (tu nasleduje vtipná pasáž vzhľadom na vek). Malo dôjsť k tretiemu stretnutiu, no chlapec vždy nepochopil, že ja sa s ním nemienim olizovať na verejnosti len preto, lebo on si chce po vzťahu užívať. Tak som sa mu naozaj jemne, ale fakt jemne snažila naznačiť, že to takto nechcem a že to ani nepôjde, lebo že mne bolo fajn, že sme si strašne dobre rozumeli, ale tým bozkom to celé pokašľal, lebo už to bude len o bozkoch a žiadne debaty... že to takto proste rozhodne nechcem, nech ej to na kamarátskej báze. Jeho postoj ma dosť zarazil, zachoval sa ako 15 ročný...Vynadal mi, nech si to dám v hlave do poriadku, že sa za mnou nebude "je*ať", len aby sme si pokecali. Že nie je gej, aby sa so mnou kamarátil, že či sme deti, že sa budeme stretávať za účelom rozhovorov....Tak som sa to snažila rozdýchať, lebo do mňa vošlo sto čertov a poprosila som ho, aby mi vrátil moju knihu, načo on zareagoval, že nakoľko mi na nej tak záleží, tak mi si ju má sto chutí nechať. Tak som ostala v šoku, povedala som, nech sa o to ani nepokúsi, lebo mi na nej záleží a znamená pre mňa veľa, na čo mi on odpovedal uvidíme...A odišiel...Ten debil je odo mňa 70 km, ako sa mám dostať k svojej knihe...Fakt rozmýšľam, že mu pošlem cez kamoša na vyhrážku list z polície, aby vrátil ukradnutú vec...Ale tak to je celé detinské...Túto tému som zaradila medzi vzťahy, lebo tam to celé začalo...No ako, čo mám robiť? Som v pomykove..:-D

DzanaFX

Nie neviem, kde býva...Po lete tu bude na intráku, celý rok, takže ide len o to, či vychladne a donesie ju, alebo nie...Ja som ostala z toho zarazená, sa budeme naťahovať ako malé deti...Poďme si robiť napriek...

jahodka123

Hmm, mne jeho reakcia moc vtipná nepríde. Asi by som ju jednu pleskla, keby na mňa hento vysypal. Aspoň vidíš, že to je ešte nevyzretý adolescent, ktorý má evidentne zatienený mozog svojimi plnými gulami. Vieš, kde býva? Ja by som si to naklusala pekne k nim domov a s úsmevom by som jeho mamke vysvetlila, čo je vo veci ;)

DzanaFX

:-D No presne o tom to je, že má 21 a sa správa ako malý, bude trucovať s mojimi vecami...No ale to ma napadlo, dať mu šancu a nech donesie knihu....Len neviem, či by to nebolo veľmi okaté..Ale ja by som žiadnu pusu neobetovala ani jednu, pekne by som si vzala knihu a odišla domov, on nech si robí čo chce...Pekne by som mu to vrátila...Počkám, až vychladne, čo bude robiť, podľa toho sa zariadim...

rozaa

Nerozumiem vete v zátvorkách (tu nasleduje vtipná pasáž vzhladom na vek), ako keby bol text opísaný a vtipná pasáž vypustená. Preto sa mi akosi nechce brať tento problém vážne.

2bodka

Strasne krasny spad ma tento popis, normalne ma to rozveselilo :)
"...stretla som sa s jedným chlapcom, raz, potom druhýkrát, veľmi sme si rozumeli.."

a potom

"..Ten debil je odo mňa 70 km, ako sa mám dostať k svojej knihe...Fakt rozmýšľam, že mu pošlem cez kamoša na vyhrážku list z polície" :))

No poziciavat knihu chlapovi, to je dost odvazny akt, clovek potom zobre knihu naspat a citi sa ako socialny pripad :) - vlastna skusenost.

Necitala som ostatne komentare, tak ti mozno niekto poradil to iste, ale ked je chlapec ochotny stretnut sa iba ked citi sancu z tvojej strany, tak pouzi zenske zbrane a obalamut ho, ze chces rande a nech donesie aj knizku pri tej prilezitosti :)

Ked pride s knizkou, jedna pusa ta nezabije a kontakt mozes potom utat. Kedze je 70 km od teba, predpokladam, ze ta nebude prenasledovat z prace/skoly :)

iskierka

nahodou, ta kniha mu moze posluzit este na mnoho veci :D napriklad ma zaruku, ze za nim budes este prinutena "doliezat", to by mu mohlo aj vcelku lichotit... mozno sa bude este o nieco pokusat, ktovie

kukucko

Podla mna Ti tu knihu tak skoro sam od seba nevrati. Bude Ta este dlho natahovat. To za to, ze si ho odmietla, lebo tak to citi.
Ale raz Ti ju vrati, a mozno aj s dodatkom. ;-)