..ak clovek pracuje ako upratovacka,smetiar,skolnik,"hajzl baba",
Je to na hanbu?
Nie je to hanba, ale urcite sa inak citi manazerka banky a inak pani, co utiera sracky po inych na zachode
maoam-povedala som si ze pol rok...i ked neviem neviem ci to nie je strata casu:/...mam pocit ako tak pozeram na tie ponuky ze som radsej mala studovat IT...uz mi to lezie na nervy-vsade len pocitace pocitace, software...aby sa z toho nepo...
Premna to nie je to hambu,avšak vela ludi za z toho smeje a frfle na to.Je skazena doba.Každá práca ma nejaký osoh a prospech a je doležitá.Co sledujem dnešných ludí tak mam pocit že každý by chcel sedieť niekde pri pc,kde by mal vyložene nohy a sledoval facebook a ine debilini.Práve takí robia hovno a sú na smiech lebo si myslia že sú niečo viac alebo pre mna nie.
to je zaujimave sewie, asi chodi do Mc ina klientela...:-/ a asi aj vela pubertiakov a deciek
tesim sa, ze mas job aj v bare :-) a kedy mas deadline?
ja som vzdy hovorila ze bez smetiarov by sme zhinili v spine akurat tak!som im hlboko vdacna!bez upratovaciek by sme boli stale chori kvoli bacilom , to iste o "hajzel babkach":) ...ale ludia su niekedy na hlavu...v Holandsku zatial robim v bare a v mekaci kym si nenajdem lepsiu pracu...ako k barmanke su ludia ku mne mili ale v Mc sa chovaju jak prasce...minule som bola v kuchyni a taky 18 rocny smrad pri pokladni ma videl a zacal na mna cmukat jak na kobylu...pozeram nanho ze zasran sprosty starsia som od neho aspon o 8 rokov, reku maj nejaky respekt...som sa neovladla a ukazala mu prostrednik a on sa este stazoval mojmu manazerovi ze ja som drza!:D hahaha....
blondula treba im tam upratovačku
vysvetli mi niekto, ako vznikaju obcikane steny a dekel na zenskom WC? :D
iskierka si ma odhalila :)