Dá sa niečo také tolerovať ?

Príspevok v téme: Dá sa niečo také tolerovať ?
David060

Chcel by som iba vedieť názor na takúto vec :)

Keď som mal dievča mal už nemám ktoré nemá skoro žiadne kamarádky iba kamarátov s ktorými chodí von a na akcie a tak kde je vlastne iba ona jediná a samí chalani je to v poriadku ? ? Povedala mi že má s nimi taký zvláštny vztah proteže tam je jediná a nechcela ma medzi nich zobrat nechcela aby som ich poznal. Ona na akcii jediná baba a zbytek samí opitý chalani dá sa vôbec nemyslieť na to čo sa tam deje ? ? Síce hovorí že chce mna a já jej to aj verím pretože je to hodné dievča ale bohužial aj trochu naivná. Toto všetko som znášal mesiace ale teraz som si povedal dosť až tak že už s nou nechcem byť.

Urobil som dobre ? ? Ako by ste to riešili vy a čo si o tom myslíte ? ?

Dakujem za každý názor.

David060

Vážne si nemyslím že by mi klamala na začiatku bola ku mne veľmi úprimná povedala mi vlastne všetko že mala s kamošom sex ale že toho potom veľmi ľutovala atď ona nieje zlá ani vychcaná nič také len si niektoré veci dosť berie. Keď bola s nimi tak stejne nakoniec odtiaľ odišla aby bola somnou len hovorila že pokaždé musí vysvetlovať kam ide pretože to chcú všetci vedieť a už ju to nebavilo vysvetlovať stále dookola tak stále nechápem prečo nakoniec oni a na mna vôbec nemyslela ako sa cítim aj keď dobre vedela že sa mi to nepáči. Preto som sa chcel tady opýtať na názor niekoho iného pretože ma dosť zarazilo ako sa po rozchode naštvala akoby som bol ja ten najhorší. To som nechápal a každopádne keď som jej to všetko teraz povedal čo si myslím tak to už je definitívny koniec.

Blondula

M 25 ...pokym zena nema plnohodnotny sexualny zivot a kamos vypada ako "Kolenik" tak je lepsie byt len v telefonickom kontakte :DDD

Fero M

Aj ja mám kamošky, ale som si vedomí, že su buď:
1. zadané
2. lesbičky
3. škaredé
4. rodina
5. susedky
6. kolegyne
7. nejaký iný dôvod

NIkdy to tak nie je a aj to priznám.
Ak je dievča slobodné a chlapec tiež, všetko je otázka času a sympatií.
Ak dievča priťahuje chlapca, tak neexistuje aby on čakal len kamarátstvo. Je to proste nereálne a aj je to fakt kamarát čo od vás nikdy nič nechcel, tak je tam jeden z tých vrchných dôvod, čo aj nemusí byť, lebo niekto nemá problém ani s tými bodmi čo som hore napísal.

M 25

Fero M, ked niekoho beriem len ako kamoša, tak sa pred ním nevyzlečiem, aby ma mohol posexovať :DD zas tu to treba odlišovať a nedať tomu priestor .. jasné, niekedy sa hovorí, že takéto kamarátstvo neexistuje, ale existuje ...

Fero M

skúste sa niektoré dievčatá zamyslieť nad tým, prečo vychdázate lepšie s chalanmi ako dievčatami. Tie vás do posteli dostať nechcú.. Podstatný dôvod. Chlapec bude kamoš aj 20 rokov, ale keby ste sa pred nimi vyzliekli, tak vás .... jedna radosť...

AdamKrt

David060 Dnes 13:54 - vies, niektori ludia vedia dobre hrat aj naivitu a za nou sa skryva skor vychcanost, prefikanost, atd.

Tiez som si o byvalke myslel vselico dobre a zakazdym sa vyfarbovala viac a viac, az som mal toho dost. Zeny su casto prefikane a casto im robi problem hovorit pravdu na rovinu, tak skusaju vseliake figle a okluky.

Len si mohol este urobit poslednu vec, dat si vybrat. Ci jej to stoji za to. Za kamosmi predsa moze, ale robit to za chrbtom ? To sa nerobi. Ak nema co skryvat, da sa vzdy otvorene porozpravat. A ver tomu, ze ak niekto mlzi, klame a vyhyba sa priamej odpovedi, tak nechce, aby si sa dozvedel pravdu, ktora Ti bude neprijemna. No a naco je komu taky partner, ktory nepozna uprimnost ?

David060

No ďakujem za názory ja som tiež toho názoru že ma tam mala klidne zobrať a keď tak neurobila tak je niečo zle. Nemyslím si žeby ma tam podvádzala pretože viem že je to slušné a hodné dievča a hovorila žeby toho nebola nikdy schopná. A treba aj povedať že to vlastne sú všetko kamaráti jej bratov ktorý su aj o dost starší než je ona si aj myslím že tam proste nezapadala a myslieť nato že je tam hafo opitých chlapov a ona jediné dievča ktoré vlastne nepije je nič moc. Posledná kapka pre mňa vlastne bola ked Jej tam nejaký opitý kamoš rozlezal koleno a poranil šlachy že teraz nemôže zohnúť koleno a ešte dlho nebude moc a k tomu všetkému ju začal topiť v bazéne a ešte sa ho začala zastávať že bol opitý že to bola nehoda a jeho to mrzí no hovorím naivita sama. A keď som sa po tomto o nu prestal zaujímat tak sa ešte veľmi naštvala. Tak som jej jednoducho povedal čo si o tom všetkom myslím tak sa naštvala ešte viac a už ma nechce ani vidieť akoby som jej neviem ako veľa ublížil.

AdamKrt

Ale tu ide o to, ze slecna mala problem predstavit kamaratov. Aky na to mohla mat dovod ? Podla mna urobil dobre, ze sa s nou rozisiel. Ked ma ciste svedomie, tak nemoze mat problem predstavit priatela kamaratom. Predsa nema co skryvat. A ak ano ? Tak potom je jasne, ze nechce, aby sa tam priatel nieco dopocul...

M 25

ja mám tiež len samých kamarátov , teda väčšinou..vychádzam lepšie s chlapmi, ako s babami .. a kamarátky mám asi tri .. aj to každá v inom meste ...
netreba si zbytočne domýšlať veci, ktoré nie sú ..