Zelené pod nechtom

Príspevok v téme: Zelené pod nechtom
Meryann

Dobrý deň, dnes som si dala dole gelové nechty a veľmi som sa zlakla. Na malíčku mám pod nechtom tmavo zelený flak, asi nejaká mikóza alebo pleseň, nieje to velké no zbrúsiť sa to nedá takže je to po nechtom, nebol ma to ani to nieje mäkké, no neviem či s tým mám ísť kožnej lekárke alebo mi viete poradiť nejakú masť? dala som si tam canesten o je vraj na to. a má vôbec masť účinok? presiakne cez necht? Ďakujem

areta

moja pedikerka mi o tomto hovorila, mate to zrejme od vietnamkych nechtarok, ani jedna prevádzka totiž nespĺňa hygienické normy, takže si môžete byť istá, že tam niečo chytíte. treba ísť k lekárke a zobrať na to antibiotika, dávajú sa na mesiac az na tri.
Treba nájsť kvalitnú pedikerku, stojí v priemere o 5€ viac, takže to finančne nikomu neublíži a aspoň budete mat zdravie a vzhľad v poriadku.

quickly

ahoj aj ja mam rovnaky problem s nechtom na ruke. dala som si dole gelove nechty a zelena farba nechtu bola na svete. mam to takto cca dva tyzdne. kupila som si krem co bezi v reklame kazdy den aj dalsiu "zarucene" ucinnu vecicku v podobe laku a nic. na toto zaberie len liecba z vnutra liekmi od koznej. ak mate rovnake priznaky treba ist k doktorovi alebo co budem cakat kym pridem o cely prst. toto je plesen a nic ine. co sa mna tyka ziadne umele nechty ci uz gelove alebo ine nechcem ani vidiet.