Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manžel - Nevera - Nemiluje ma

Príspevok v téme: Manžel - Nevera - Nemiluje ma
vyhorena

Ahojte, mám 28 rokov, dvojročného chlapca, tak isto starého manžela, ktorého milujem nadovšetko. Chodili sme spolu od svojich 16 rokov. Po 6 rokoch chodenia sme sa vzali. Požiadal ma o ruku on, do ničoho som ho nenútila ani jeho rodičia. Nikdy sme nemali ideálny vzťah, ale ja som to brala tak, že hádky patria proste k životu. Pred týždňom sa mi priznal, že ma už nejaký čas /cca rok/ podvádza s BRATOVOU PRIATELKOU, vraj ma už nechce klamať, vraj si to nezaslúžim. Čakal na moju reakciu, myslel si že ho pošlem preč, alebo odídem s malým ja preč. Ale žiadnu scénu som mu nespravila. Prvé čo som od neho žiadala, nech ostane s nami, že mu odpustím. Asi to ho prinútilo prehodnotiť sutiáciu a zostať. Zatiaľ. Neviem kde som spravila chybu. Kamošky vravia že som bola až príliš tolerantná. Manžel je typ človeka, čo sa rád zabáva, flámuje, má rád priateľov, nie je príliš rodinne založený. Myslela som si, že proste ešte nedospel. Hádali sme sa často, a dosť intenzívne ale to sa po pôrode synka zmenilo, sústredila som sa hlavne na dieťa a manželovi dala tú voľnosť po ktorej tak túžil. Doma mal vždy upratané, navarené. Doma sme ho čakali my a čakali, kedy konečne povie, tak rodinka, ideme na výlet, alebo kedy zostane s nami večer doma. A nič. Tak sme čakali a čakali, až sa stalo čo sa stalo. Vraj ju ľúbi. Teraz vidím ako smúti za ňou. Ide mi srdce roztrhnúť. Neviem ako mám pokračovať ďalej. Ako si ho získať späť? Milujem ho. Som kresťanka, nie som za rozvody. Myslím že rodina by mala zostať pokope. Všetko sa dá vyriešiť, ale musia chcieť obaja. To bude náš problém. Som asi divná. Ja neviem, som nešťastná, on sa nechce o tom baviť, vraj nech sa správam normálne a všetko bude dobré. Ale on bude nešťastný. Chcem aby bol šťastný ale so mnou. S nami. Malého ľúbi, ale nevie byť otcom a manželom. Je mi ťažko poradiť, ale aspoň som sa zvdôverila. Chcem sa mu zapáčiť. Udržiavam sa v kondičke. Je pravda že po pôrode mi zostali strie, mľandravé bruško,celulitída. Aj keď som štíhla. Ale starám sa o seba. Ako sa bojuje o muža? Bola som si ním taká istá. Taká istá tým, že ma nikdy nepodvedie a môj život sa zrútil. A náš chlapec? Ako z toho vyjde on?

Leela333

Presne tak. Inak pochybujem, že mu tá jeho nová poskytne taký komfort ako ty. Porodila si mu dieťa, udržiavaš sa, upratuješ, varíš...a necháš ho pokojne si chodiť flámovať s kamarátmi. Jasné, on sa o tom nechce baviť a ty sa máš správať ako normálne = ako vždy. Nechávaš ho chodiť si za milenkou a zároveň vždy keď príde domov, má na stole vždy teplú večeru. To nemáš žiadnu hrdosť?

Keď si už tak veľmi proti rozvodu, tak ho aspoň donúť sa s tebou baviť o tom (veď už aj tak nemáš čo stratiť). Spýtaj sa ho, či je ochotný to skúsiť znova, že ty si, ale musí trochu zmeniť svoje správanie k tebe.

Ak sa mu to nebude páčiť...no, poviem ti pravdu, radšej žiť bez chlapa ako sa takto denne trápiť.

Ninka03

je tu niekoľko tém o nevere v manželstve. mala by si si ich prečítať, aby si sa trocha zorientovala. muž, ktorý raz milovať prestane, sa už do tej istej ženy nezamiluje. ale dá sa z toho vycúvať so vstýčenou hlavou, len treba mať rozum na pravom mieste.

fero11111

brutalne nieco co ste cohotne urobit pre kus debila ... neuveritelne rozved sa a cim skor lebo sa znicis uplne a uplne cely svoj zivot si ochotna obetovat debilovi ktory si ta nevazi a asi nevazil a zneuzil tovju doveru ...