Ahojte všetci! Pred 8 dňami som si pri páde na zadok narazila kostrč.No a ani po týždni bolesť neprestáva,ba dokonca dnes keď som si sadala bolelo to ešte viac.Nebolí to nepretržite,len pri sadaní a vstávaní a pri veľmi prudkých pohyboch.Myslíte že to je len narazené alebo to môže byť vážnejšie??Má niekto podobnú,nepríjemnú skúsenosť??? Ďakujem vopred za príspevky :)
Narazená kostrč
mjanik, ty vsetko liecis len akupunkturou, poznas aj ine slovo?
pred 12timi rokmi som bol operovany na kostrc bolesti sa mi objavili znova neviem co mam robit
Ahojte, poradi mi niekto, dnes som si brutalne narazila kostrc, tak som sa smykla na vylestenom mramore, na ktorom bol mokry sneh, ze mi vyleteli nohy dohora a celou svojou hmotnostou som dopadla na kostrc, tak ma to strasne boli, ze musim od bolesti az plakat, nemozem ani sediet,ani lezat, aby ma to nebolelo, iba ked stojim, je to tlmene, da sa kostrc aj zlomit?? prosim, poradte mi, co si mam dat na utisenie bolesti, o tyzden ma caka tazka skuska a mala som sa ucit,ale v takej bolesti sa to neda :((( Okrem toho mi je uplne mdlo, mam nutkanie na zvracanie a ani neviem povedat, ci mi je zle od zaludka,alebo co, mohlo by to suvisiet s tym padom?? dakujem moc za vsetky rady
Ja som si kostrč nikde nenarazila a zacala ma boliet aj tak, z nicoho nic, uz ma boli aj vyse mesiaca, pri sedeni a vstavani, si myslim, ze je to z toho ze pri studentskom zivote casto sedim, ale studentka som uz 4.rok a doteraz nic nebolelo, navyse posledne tyzdne som chodila aj na tanecnu, tak neviem....ci mam navstivit doktora, alebo nie, snad to nie je nic vazne, ale je to otravne, lebo ta bolest ked sedimdlhsie niekde na zadku je dost silna pri vstavani alebo potom sa vykrucam a sedim na pol zadku...poradte
Ak je narazenie kostrce silne alebo bolest po uraze pretrvava dlho, ci je velmi silna, netreba to podcenovat.Niekedy treba kostrc napravit. Preto mnohi co tu hovorite, vas to boli aj po rokoch.
Ja mám taký istý problém ako hrčka...bolí ma kostrč pri sedení a na konci sa mi spravil pupáčik ktorý na dotyk či pri posadení sa neuveriteľne bolí...čo je horšie či sedím na mäkkom alebo na tvrdom bolí to stále, málo-kedy si viem nájsť polohu aby som vôbec mohla sedieť pohodlne, v kľude., niekedy si akoby ani necíti tu kostrč, a najhoršie je to za volantom v aute...mám 22 rokov ak môžte tak mi poradte...normálne z toho ide do mna hrozná nervozita a v kostrči mi brní či čo...kto vie nech mi poradí prosím...kto zažil vie o čom hovorím, naozaj to nieje príjemné hlavne v spoločnosti ked má človek sedieť na pol zadku...ešte raz mám 22r, 167cm a 47kg.
mna zvykne boliet miesto presne kde kostrc konci, ale to iba vtedy ak mam prilis bedrove nohavice a sedim niekde v zime a mam odhalene krize a kostrc. vtedy ma zvykne to miesto boliet