to fakt chlapom viac zalezi na tom aby boli oblubeni a mali kopu kamosov kamosiek vela kontaktov aby chodili na pivo atd ?!
fakt je tento svet a vztahy v nom len o tom ze kazdy to skusa s kazdym, niektorym ide len oprachy a niektori zas chcu len take ktore su na prachy ???
ci mi uz sibe z tohto fungovania vztahov ????
Chlapi a vztahy
Ideal, pises velmi dobre, aj mne z duse! Takeho muza by som aj ja chcela. A zaroven ma to pobavilo. :DDD Trebalo by sa s nimi niekedy vymenit, aby si nas viac vazili. Asi si to tiez zazila, ze ty si sa snazila a ked mal on nieco urobit, uz sa vyhovaral, uz sa to nedalo.
Ty toho este veľa nepoznas...
jajaja,
nepoznam taku zenu, ktora by to, co ideal napisala, aj robila.
Kazdy niekoho pozna, ale poviem ti len tolko, ze sa nepohybujes asi v tych spravnych kruhoch.
Doubledog, taký určite nebude. Darček dostane akurát tak na sviatok, a ak zabudnum že nejaký ma, vyhovorim sa na pracovné vytazenie. Určite mu nedovolím nechať prácu, ved domáce práce robí len preto, že ho to bavi. Má k nim proste bližši vzťah ako ja. A čo sa týka nejakých domácich opráv, bud sa to vždy odloží na prihodnejsi čas, alebo ak to bude ozaj akútne, tak to spravím, samozrejme nezabudnem okolo toho ochkat a jajkat, a skaredo nadávať že este po práci musim niečo robiť, aby si nabuduce dobre rozmyslel, ci bude odo mňa niečo chcieť. A ak sa odvazi mi pri tom mudrovat za chrbtom, tresnem sa po palci alebo niečom inom, podľa okolností, a strašne mu vynadam s tým že aha čo si spôsobil a bude sa musieť ospravednit a ošetrovať ma.
ideal
a ratas s tym, ze tento tvoj ideal bude mat hocikedy cudne nalady, bude vztahovacny, nervozny?
s tym, ze ty mu budes platit jeho naklady (a bude to povazovat za tvoju povinnost, takze to ani nebude komentovat),
s tym ze bude od teba cakat obcas nejake tie dary (a ked ich nedostane, nafuci sa)?
ratas s tym, ze prestane pracovat (lebo sa chce venovat domacnosti), a ty budes financovat celu domacnost (pricom on bude rozhodovat o tom, co sa bude kupovat, a ak s tym nebudes suhlasit, bude ta citovo vydierat)
ratas s tym, ze ty ked utahana prides, dostanes ulohy, ktore musis co najskor splnit? budes skladat nabytok, vlacit tazke veci, sparat sa v rozbitom odtoku a vyberat z neho plesnive usadeniny, z ktorych ti je na grcanie?
pricom on ti bude stat za zadkom a davat ti dobre rady, ako to mas robit a preco to uz nie je hotove?
:)
ideal, najdi si otroka, je ich viac nez dost, co to tak chcu robit.
ideal :D, ved to si opisala babu a nie chlapa :DDD
Ved na tom pracujem :)
ideal,
ved si takeho najdi. Co ti v tom brani?