ahojte,mám malé prsia...možno si pomyslíte,že puberťáčka...ale mne to fakt vadí ,že som plochá! Mám 17 a prsia ,ak sa tak moje bradavky dajú nazvať jak 11ročná :( ako získam pár cm na hrudníku? Bankovanie nepomôže?
Moje prsia
ano je to smutne, ze mensie prsia sa povazuju za hendicep, akokeby sme kazdeho chlapa, ktoremu ubudaju vlasy posielali na nastrelenie dalsich, alebo zvacsovanie maleho penisu a pod. minule bola relacia, kde krasna, stihla baba vravela hodinu do kamery, ake ma priserne prsia, ze nikoho nezaujimaju, ze ma komplexy, cakala som, ze ake ma, isla na plasticku chirurgiu, tam sa vyzliekla a krasne mensie prsia cca 1-2 velkost, po dotýkam, ze bola po porode, ja som cakala nejaky priserny des a nakoniec v pohode prsia, chirurg bol sikovny, urobil jej nadherne silikony, ale ani pred tým nebeola urcite na zahodenie, tato doba zial tlaci zeny k tomu, ze co nie je umele a akoze 1000 krasne, nestoji za vela a to je smutne, ano staci si pozriet starsie filmy, ako napríklad par dni dozadu islo Slunce, sneo a erotika, ziadne mega cecky, 80% zien malo mensie prsia
Ale SAMOZREJME ze su baby, co su chude a maju velke prsia. Aj ked su skor vynimka. Ja som sa dotycnej opytala, kolko vazi, pretoze je dost PRAVDEPODOBNE ze ako VACSINA mladych bab drzi diety pretoze chce byt chuda, a je mozne ze ma podvahu. Anorekticky maju malokedy prsia, lebo su vychudnute, okrem tych par vynimiek, ktorym priroda /ci genetika/ nadelila vacsie prsia. Vacsie prsia boli vzdy nieco extra, ak si pamatate na obdobie doby predsilikonovej. Napriklad ja som chuda, mam dvojky. Ked som trochu pribrala, mala som hned vacsie prsia, ale aj zadok, a to sa mi uz nepacilo. Radsej som chuda s mensimi pevnymi ako ceckata s velkym zadkom. Proste takto to funguje a cudujem sa, ze sa s niekym o tom vobec dohadujem, ze to tak je. Ina vec je ze dnesnym chudencom babenkam sa zda ze dvojky, trojky su male prsia, mozno aj tato tu je tak na tom, a chce mat megaprsia. V tom pripade jej pribratie nepomoze.
Len som sa opytala, kolko vazi a niekto mi tu bude tvrdit taku blbost, ze ked priberies, ze nepriberies aj do prs. Par babam sa to mozno stane, ale VACSINA priberie. Este nieco vysvetlim? Aha, ze dievca dospieva, prsia jej este mozu narast. A pride mi CHORE ze ju vsetci hned posielate na operaciu, akoby to ze ma mensie prsia ako silikonove kravy bol nejaky handicap.
femminway, neuraz sa, ale nemáš pravdu. Poznám babu, čo je úplne chudunká a má päťky (a to smrteľne vážne). Keď baba priberie dosť zriedka priberie aj do pŕs a keď tak, len minimálne. Ono je to fakt len a len o genetike a nie o priberaní.
Ibaže pribratim sa z ceckoch stanu rozlievaky a to je oničom. Radšej menšie, ale pevné, to je základ. Načo má mať paplóny, kde na jeden ľahneš a s druhým sa prikryješ? Keď dá dole podbradník tak vytvoria voľný vodorovný povrch.
Joo a Bingham....femminway ma z casti pravdu, ked priberies, priberas aj do prs!!!!
Priklad: Pozri si Renee Zellweger ako spajdlu v Chicagu a pozri si ju ako Bridget Jones bez vypchavok s pravymi prsiami..vidite ten rozdiel?
A to plati skoro na kazdu zenu..samozrejme, ak je v ich rodine kazdy bezprsi, tak mozno priberie vsade, len nie tam, kam chce...ale ja ked naberiem na vahe, hned naberiem aj na prsiach...ale tie mam aj beztak, nastastie...
Sama dobre vies, co ti pomoze. Ist pod noze.
A to s kym bankujes?:D
femmniway
nato ze si zena ma dost zaraza, ze o tom vies velmi malicko...
Dobre, nechajme to tak, nema to zmysel :DD