Ist ci neist ?

xxy

to je dnes taky trend.. cim viac sa podobat na kacku, tym lepsie. a ak je podoba skor na kacera donalda, tak to je uplne ze najlepsie.

kvetinka1990

Pokiaľ to nie je trvácny materiál a nedáš si ho kilo,nevidím dôvod prečo by si si to nemala dať ak sa ti to páči a bude to vkusné tak si to daj!Mám kamarátku ktorá ma pichnutú kyselinu hyalúronovú 1 ml a to 0,5 v hornej a 0,5 v dolnej a vyzerá to veľmi dobre,žiadne káčerovske pery.Len nikdy nemaj prosím ťa za vzor Angelinu Jolie a podobné modelky,pretože také pery ti nikdy neurobia:-)))Takže pokiaľ neplánuješ dať si napichať 5 ml ako poniektoré bratislavské bábiky tak smelo do toho!.)

wyx

ved si to daj a uvidís ako bude reagovat na teba okolie. moja spoluziacka si to dala a vyzerala tak zvláštne, taká kačka. :)

ale, ak nemas kam davat peniaze, mozem ti dat moje císlo uctu. :D

Lulu2011

nie, niektore s tými ustami ani poriadne rozpravat nevedia a vyzera to strasne, ako po utoku vciel, pokial nemas uplne uzke ako ciarka, tak radsej nie, za tu cenu si kup radsej nieco pekne

Maoam

dnes som videla mladu, celkom peknu babu, pekna postava, upravena, proste baba, ktora fakt nepotrebuje umele korekcie na sebe, videla som ju vsak odzadu, potom sa otocila a .... pery ako Kacer Donald, naspulene, ocividne nedavno napichovane, ona ich este aj tak umelo spulila (alebo nemohla inak, zrejme to tak je), vyzeralo to strasne smiesne, neprirodzene, ble.
Pritom keby si bola ponechala svoje pery, bola by velmi pekna, tvar mala sumernu, ale tak co uz ked v hlavicke mierne preskocilo.