Ahojte. Neviete mi niekto povedat, co sa deje v organizme, ked sa clovek predavkuje liekmi na chudnutie- namiesto 1-2tbl. ich užije 15? Dakujem.
Predavkovanie
Panika vy to nechapete. Ja som sa naozaj prejedla tučnymi vecami! Nie som chora.
Ty si fakt sisi.Jasne ze ti mozu ublizit.A aj ked ich zjes 20,nebude to mat vacsi ucinok ako ked zjes JEDNu.Behni na markizu,o chvilu bude reflex a v nom anorekticky.Aj tie su uplne ,,zdrave"
Myslis, ze by mi tie tabletky mohli ublizit? A ja anorexiu ani bulimiu nemam.
zajdi si do temy anorexia-bulima ty mas dievca problem a dost vazny!
Jedla som tucne veci, priberem vela.
Alebo co je lahsie pre oblicky? Predavkovanie sa laxativami, alebo liekmi na chudnutie?
preboha! mas prevratene myslenie a mozno by ti pomohla tema-anorexia - bulimia. co si myslis kolko asi tak priberies ked sa prejes??? 10 kilo??? par deka...to je hroznee! daj si iskru, mineralku s citronom alebo zihlavovy caj.
Viem. Prejedla som sa, nerobim to kazdy den. Moze to pomoct v tom, ze tolko nepriberiem?
to iste co pri predavkovani ostatnymi liekmi-teda zalezi ci su cisto prirodne alebo nie.studeny pot,bezvedomia,zastava srdca.... ale urcite tym ze si das 15 neschudnes vsetko behom chvilky-alebo rychlejsie.