Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
Martin2055

Mám problém.
S priateľkou som mal sex je to 4/5 dní do zadu. Neviem prečo ale mám pocit že priateľka je tehotná. Nemá tabletky ale kondóm sme použili + nespravil som sa (viem nemala by byť ale čo ak som si nevšimol). Ale keď sa na ňu pozriem vydím väčšie bruško. Možno si to namýšľam alebo fakt neviem. Priateľke meškajú krámi 2 deň (nieje to veľa).
Prosím Vás chcem poradiť. Priateľku mám rad ale v 17 ocko byť nechcem. Chcem aj ona dokončiť školu a až potom sa hrnúť do toho.
Mám skúsiť kúpiť tehotenský test?(Ale bude fungovať keď to je skoro týždeň?)
Prosím poradte, čo mám spraviť.

M 25

Blondula, normálne sa tu utvrdzujem v tom, že som dosť múúdra a ovládam aspon tie základné veci, čo niektorí vôbec :DD

Blondula

väcsie brusko moze mat z toho,ze bude mat kramy :D aj ja niekedy vypadam pred menstruaciou ako keby som mala zastavene vetry :DDDDD

Blondula

tehotna urcite nie je !! 4-5 dni dozadu ste sexovali a ona caka na kramy.takze plodne dni ste presvihli :D a po dalsie,mal si kondom a neurobil si sa :DDDD ako sa da nevsimnut si "nieco" ked mas kondom preboha ?? tehotensky test ti je nafigu,pretoze za tyzden sa este asi ani vajicko neuhniezdilo tam kde sa malo a ty uz robis paniku !!!!!!!!