:( Som vážne zúfaly,neviem čo mám robiť...mám potrebu sa vyrozprávať,len keby bolo komu..keďže nemám žiadnych kamarátov :( vôbec nikoho...len rodinu... :( sebeckú bezcitnu sestru ktorej ide len o peniaze,matka ma nechápe,a otcovi neverím :( Nebaví ma absolutne život...nič pekné som v živote nezažil ani nezažijem.Som chalan,gay bohužiaľ,celý život som s tým žil,znášal to...tisíc krát radšej by som bol dievča...narodil som sa v nesprávnom tele,necítim sa ako chlapec :(( na základnej škole ma dlhých 8rokov šikanovali,zozačiatku to boli len slovné urážky,ale časom sa to stúpňovalo na fyzike týranie.Moje depresie sa prehlbovali,škola s tým nič nerobila :( držal som to v sebe,viem..možno to bola chyba,ale bál som sa...Takže som trpel celých 9rokov,rodinu máme chudobnú...takže sme ani nikam nechodili na prázdniny a tak,nemám žiadne detstvo :( Asi v 8.ročníku som si začal rezať ruky,pomýšľam na samovraždu...na smrť,že by mi bolo lepšie na druhom svete,než na tomto skazenom...Sám som vyhľadal psychiatra,:( myslel som že s antidepresívami bude život lepší ,iný,prežiteľnejší.Ale nie! :( boli to len moje ilúzie...Chodil a stále chodím k Šustrovej do žiliny,povedal som jej len o tom šikanovaní leboviac som nemohol,bál som sa ukázať jej dorezane ruky a povedať o myšlienkach :( a z toho mi diagnostikovala Sociálne uzkostnu poruchu :( nasadila mi Sertalín actavis,a po 2týždňoch rivotril gtt kvapky...sertralin mi nepomohol vobec,ale rivotril ma ukľudňoval,necítil som už taku uzkosť,strach medzi triedou...ľudmi,ale naordinovala mi 2kvapky a daval som si asi 10...asi 2dni nato som vypil cely rivotril a pojedol balenie sertralínu,Chcel som sa zabiť..ale nevyšlo mi to,rodičia ma našli,volali záchranku,odkiaľ som bol 2dni na detoxikacii v JIS žilina,nasledne na psychiatrii asi 3týždne :( nadopovali ma tam liekmi...aj tak mi to pomohlo figu borovú,nenávidim tento život...plánujem utiecť,vziať si kopu tabletiek od psychiatričky a zapiť ich alkoholom... :(( len v tom vydím vychodisko,som zufaly...strašne,nenávidim sam seba.Neoplatí sa mi žiť :(( už nemám pre koho,v minulosti som bol zamilovaný,šťastny,ale nebolo nam sudene byť spolu :(
Nebaví ma život :( absolutne nie
Tak tazko sa to číta...vydrz, ver tomu že o pár rokov to bude lepšie. Neber lieky, lebo ti nepomozu vyriešiť tvoj problém. Nechci sa zabiť, lebo tam kdesi na teba niekto čaká. V dnešnej dobe byť gay nie je také zlé. Decká v škole su zlé na všetkých, nie len na gayov. Školu si prežil, čiže to najhoršie máš za sebou.