Uz nevladzem...

Príspevok v téme: Uz nevladzem...
feris

ahojte .. zacal by som asi tym ze uz asi 4 roky mam zdravotne problemy a "lekari" nevedia zistit co mi vlastne je, nemam zamestnanie, nemam priatelku a za ten cas zistovani pricin mojich kompikacii som stratil aj ludi okolo seba, ktori mi len potvrdili krutost prislovia v nudzi poznas priatela... vsetko to dokresluje skutocnost, ze zijem s rodicmi ... nic nezvycajne.. matka ma vsak sklerosis multiplex(hoci si rozumieme) a otec je clovek, ktoreho jediny zaujem je opit sa.. denno denne, a stava sa(v poslednom case pravidelne), ze najdem(e) po nom ostatu podlahu, ci dokonca som uz aj stupil do hov... je to tazke byt sam bez podpory niekoho... nemam silu pokracovat ...

Vemeno

Ber to tak, ze ta zivot skusa. Aspon zistis, kto je tvoj priatel a kto nie. S ostatnymi nemusis dalej pocitat a nemusis im pomahat. Budes mat o starost menej.

feris

J111 ide o to ze tie zdravotne problemy mi neumoznuju pracovat ... inak by som vsetko zmenil a navyse okrem toho ma este caka nevyhnuta operacia ramena ktore mam po uraze, na jednu operaciu som bol ale musim este na jednu ... takze dalsia "paradicka" ... a na to nemozem pokym si nevyriesim ostatne problemy ... a ak by sa mi to aj nejako podarilo tak pol roka cakacka plus 3 mesiace rehabilitacia ... dalsi pomaly rok v ... je to krute..

feris

dakujem ... vies ja chodim k psychiatrovi a tie problemy niesu zo stresu ver mi.. ide len o lahostajnost lekarov a moju zlu financnu situaciu ... nieje to totiz nieco bezne chce to "chcenie" lenze narazam na neskutocnu neochotu v style nedas do vacku pakuj sa ...

Samatha

Ahoj Feris. Je to možno zbytočne, ale musím to povedať (reps. napísať), je mi to celé ľúto. A ak Ti smiem poradiť, skús psychológa. Možno aj tvoje zdravotné problémy sú spôsobené stresom, ktorý máš doma.. Tiež dobrý kamarát by bodol, ale ako si napísal, niekedy je ťažké ho nájsť. A samozrejme práca, skús sa poobezať všade, kde sa len dá, zober hocičo, podľa mňa by Ti pomohla už len kvôli odreagovaniu sa od problémov s rodičmi a každá, hoci aj malá finančná "injekcia" pomôže.. Prajem Ti všetko dobré, drž sa! :)