Prvý sex až po svadbe

Príspevok v téme: Prvý sex až po svadbe
pilotka

Ahojte,
chcem sa spýtať na váš názor ohľadom sexu po svadbe. Ja som toho názoru, že tak by to malo byť, pretože som kresťanka ale pravdupovediac sa bojím, že nám to v posteli nebude klapať aj ked ho milujem najviac na svete a viem, že s ním budem celý život. Mám aj trochu strach čo sa týka prvého sexu pretože nemám nijaké skúsenosti hoci mám 24 rokov. Ďakujem za reakcie a rady ;)

pilotka

J111
Ale tu neide len o sex...ja by som ho nemohla opustiť len koli tomu, že ho má malý (samozrejme neviem aký je :DD), na to ho privelmi lubim. Mne sex vlastne ani nechýba...pre mna su ovela dolezitejsie veci ako sex. Inak chodíme spolu už 5 rokov :)

Blondula

v manzelstve nastane kopa kadejakych mensich nezhod,hadok a mna osobne by nebavili sa "hadat" este aj kvoli sexu.i ked...ked ste obaja panici,tak vlastne neviete este o sexe nic,takze by to problem nebol.mozno po nejakom case by sa mohlo stat,ze tebe,alebo muzovi by "zachutilo" aj nieco ine... krestan - nekrestan...

J111

Mala by si si ho vyskusat:D Aspon jednu vynimku by si mohla spravit. Nieze potom ho bude mat patcentimetrovy a zit s tym cely zivot?