Ahojte,
chcem sa spýtať na váš názor ohľadom sexu po svadbe. Ja som toho názoru, že tak by to malo byť, pretože som kresťanka ale pravdupovediac sa bojím, že nám to v posteli nebude klapať aj ked ho milujem najviac na svete a viem, že s ním budem celý život. Mám aj trochu strach čo sa týka prvého sexu pretože nemám nijaké skúsenosti hoci mám 24 rokov. Ďakujem za reakcie a rady ;)
Prvý sex až po svadbe
Az ked zistis, ze ta nemoze uspokojit, potom otvoris oci.
J111
Ale tu neide len o sex...ja by som ho nemohla opustiť len koli tomu, že ho má malý (samozrejme neviem aký je :DD), na to ho privelmi lubim. Mne sex vlastne ani nechýba...pre mna su ovela dolezitejsie veci ako sex. Inak chodíme spolu už 5 rokov :)
v manzelstve nastane kopa kadejakych mensich nezhod,hadok a mna osobne by nebavili sa "hadat" este aj kvoli sexu.i ked...ked ste obaja panici,tak vlastne neviete este o sexe nic,takze by to problem nebol.mozno po nejakom case by sa mohlo stat,ze tebe,alebo muzovi by "zachutilo" aj nieco ine... krestan - nekrestan...
Mala by si si ho vyskusat:D Aspon jednu vynimku by si mohla spravit. Nieze potom ho bude mat patcentimetrovy a zit s tym cely zivot?