Aojte, mám 171 cm a 61 kíl? Myslíte že je to veľa? Som podľa vás tučná? mala by som schudnúťť ???
Koľko mám vážiť pri výške 171 ?
natalia - ale ved ja nikoho neurazam, dala otazku, dali ludia odpoved a ty si sa zapojila, ze aj 70 kg, co je uz ci chces, alebo nie vela, (nevravim, ze nadvaha, ale proste trochu viac) fakt nie som ten typ, co by urazal a ano podstatna je spokojnost, to mas pravdu :) ci uz ma zena 50 kg, alebo 100
lulu,si trápna-áno nie som štíhla,ale ani tučná.som sice menšej postavy,ale muž je so mnou spokojny,mam 153 výšku,a 52-53kg.
Ale ak potrebuješ urážať,tak nech sa páči.
Keby mala 50 rokov tak nepoviem, 61 je v takom veku v pohode ale ked je mlada baba takto pri sebe tak to moc pekné veru nie je.
do takych tem sa radsej nezapajat :)
natalia ja som vyssia a rozhodne 70 kg nemam, som na tom ako dotazatelka, podobne s vahou, ale ideal je mat menej, velkost 38 zenam pristane najviac, ty asi budes z tých tucnejsich zrejme
co mate vsetci s tou vahou? Znama ma 169cm a vazi 72kg a je normalnej postavy, pricom druha znama meria rovnako a ma 55kg a ma, da sa povedat,ze taku istu postavu. Cize myslim, ze vraviet niekomu len tak do vetra, ze ma 61kg a ma schudnut alebo pribrat tolko a tolko je dost divne. Fotku postavy by to skor chcelo.
máš super váhu, nechudni, nepotrebuješ to!
Nemám slov k tým čo radia schudnúť, veď z nej bude vychrtlina, navyše to vôbec nie je zdravé taká chudosť. Teraz má ideálne bmi, kľudne môže ešte 5 kíl pribrať a furt to bude v poriadku
To by bola tlsta jak prasa.
lulu,pozri kolko má výšku najprv,ok?,áno váha by mala byt primeraná výške-to znamená že tých 70 kg by mala mať.
70 kg :D :D :D no dakujem pekne :)
Vy ste sa zbláznili? To je absolútne v pohode, žiadne 53 a podobné debiliny, ano? Stačilo by ti kľudne aj 70kg. Ak by niečo;)