Aojte, mám 171 cm a 61 kíl? Myslíte že je to veľa? Som podľa vás tučná? mala by som schudnúťť ???
Koľko mám vážiť pri výške 171 ?
urcite nie si tucna, tvoja vaha je normalna, dokonca aj kebyze mas par kil navyse tak je to stale v poriadku...ja mam tiez okolo 171 cm, sice vazim 57kg, ale pred rokom som mala 60, mala som mozno iba trochu sirsie stehna, inak som rovnaka...ak chces schudnut, aby si sa citila lepsie mozes, dat dole dake 3-4 kila nie je ziadny problem v priebehu jedneho mesiaca, ked sa trochu posnazis..ale stale si na tom dobre, takze to nie je treba
podla tej vahy tucna nie si. a chuda tiez nie, taky normal.
ja mam 172 cm a vahu 67 kg ..viem,je to moc:( ale ..nemozem akosi sa dokopat k schudnutiu
ty ,mila zakladatelka,mas idealnu vahu,kioezby som ju mala ja :)
natalia - som rada :)
lulu ok,neurážam sa,je to v pohode.
luuulin - ak sa citis spokojna, netrcia ti faldy, tak neries
luuuulin - ved moze byt kamoska ma 62 kg pri 175 a nechapem kde sa u nej beru ja som mala vzdy o 10 kg menej a ona mi nepripadala ovela tucnejsia ako ja, len mala proste sirsie stehna, ruky, ale napr. stihly pas stale
Tak kedysi som vážila aj 50 a všetci mi vraveli, že vyzerám jak anorektička, hrozné to bolo, a aj keď som mala 55 to bolo málo :( proste bola som lata a pri súčasnej váhe mám aspon ženské tvary a keby schudnem tak 5 kíl tak by sa mi asi stratili. A veľa ľudí mi neverí že vážim tak veľa...všetci vravia, že mám asi ťažké kosti :D :D ale ďakujem moc sa odpovede. Len som chcela vedeť váš názor
a moznoze je to jedna z tem, kde niekto chce aby sa ludia hadali, lebo niekomu sa pacia prutiky a niekomu buchty :) ja by som sa nikdy nikoho nepýtala kolko mam vazit, vsak mam doma zrkadlo a hadam kazdy :)