Cigareta - pichlava bolest v mocovom mechuri

boris123

U urologa som bol len mi pripadal taky, ze napise co mu poviem do papierov. Robil mi aj sono aj pred vyprazdnenim aj po vyprazdneni. Pisal tam nieco o rezidualnom moci ale podla mna je pricina niekde inde. Skoncilo to cele tym, ze potom ako sa zistilo, ze je vzorka mocu negativna to zostalo na nulovom bode. A ked som sa chcel objednat k inemu povedali ze prvy termin v Decembri. V P tento stat.

.

To vôbec nemusí byť mechúr,ale pre istotu by som si dal urobiť sono pri plnom mechúri.Pri podozrení na nejakú anomáliu v mechúri kamera(cystoskop)ukáže viac..

boris123

Krv v moci nemam vobec, takisto pri moceni ziadna bolest len taka divna sustavna pichlava jemna bolest v tej oblasti a niekedy ako keby taka az stekliaca.

boris123

Fu tak ste ma teda velmi nepotesili. Dufam ze to bude nieco ine a nie hned rakovina. Pojdem za obvodnou a poziadam ju o odber krvi mam si ziadat nejake specialne odbery alebo ako sa to otestuje o co sa jedna?

.

Rakovina močového mechúra nebolí vôbec.
Nemocnemu sa z ničoho nič objaví krv v moči-masívne,potom tá krv sa makroskopicky nemusí objaviť celé mesiace.
Zápaly začnú až po operáciach,resp.BCG terapii...ale to už je iná kapitola.

jumbák

,,To mi je jasne ale tak divne, ze sa to prejavuje len po zapaleni cigy. Bolelo by to skor sustavne myslim." Zas ďalší, čo si nechce priznať, že fajčenie škodí zdraviu.

boris123

To mi je jasne ale tak divne, ze sa to prejavuje len po zapaleni cigy. Bolelo by to skor sustavne myslim. Denne max 7 cigariet. Teraz este menej.