Ahojte, moj problem je ze mam neustale akoby stiahnute brusne svalstvo,strašný tlak na bruchu az sa mi tazko dycha,spať bruchom hore nemôžem vôbec. Dnes som sa v praci dostal az do takeho stavu ze som takmer odpadol, cely som zbledol. Predtým som absolvoval komplexné vyšetrenia v nemocnici, so záverom: bez biologickej príčiny. Preto som sa v poslednej nádeji obrátil na psychiatričku.Tú navštevujem už asi pol roka, vystriedala mi už 3 druh antidepresiv ale všetky 3 bez účinku. Jediné čo mi zaberie je oxazepam, ktorý uvoľnuje svalstvo, na pár hodín... Lenže ked prestane účinkovať, svalstvo sa mi opäť stiahne a všetko začína odznova! Neviem si už dať rady, veľmi sa bojím že pri vyšetrovaní v nemocnici niečo prehliadli a je to niečo vážne! Budem rád za akúkoľvek informáciu, radu. Marcel
Neustale stiahnute brusne svalstvo? Depresia?
marcello, mal som podobne. neviem potvrdit, ci to tvoje je presne ono, ale opisujes to dobre. u mna to bolo vyvolane tazkou traumou a trvalo mi roky sa toho zbavit. poctivo, uprimne sam voci sebe, sa zamysli ci nemas z niecoho stres, ci si neprezil nieco hrozne, aj davnejsie, a ci to v tebe stale nezije. skutocne to nemusi byt nic fyzicke, mozu to byt nervy. neviem preco by sa to malo prejavit prave v brusnej dutine.
..pocuvaj..tebe pomoze vies co..??..meditacia..vazne, musis to uvolnit myslou, to nie je fyzicke, alebo, lepsie, je to fyzicke, ale vyvolane psychikou....antidepresiva su sracka..medituj, skus napriklad toto..
--Odkaz bol odstraneny--