prosiiim, moze mat tehotenstvo aj priznaky ako su napriklad krce v noci v podbrusku ake mavam ked mam dostat kramy? mam silne krce. zvacsuje sa mi brusko a podbrusko.neviem ci je to z mozneho tehotenstva alebo z pribratia. kramy mam dostat as o dva tyzdne cca. pomozte mi, co to moze byt? :(( pri pohlavnom styku pouzivame len kondom
neni som si ista :(
prechladnut? to ani nie. vacsinou mavam nadchu strasnu a tak. a teraz nic takeho neni. a naozaj to nemoze suvisiet z tehotenstvom?
a neprechladla si? aj kamoska ma teraz hnacky, ale ma to zo stresov...alebo zeby nejaka brusna "chripka"? Ale asi to prechladnutie...
a mozu byt aj hnacky sucastou ovulacie? mala som tri dni strasnu hnacku a aj brucho ma boli dost casto. nielen v noci. a takto mi nebyva pred kramami, len ten tyzden pred nimi
noo aj ked si dostala kramy mozes byt tehotna..Ale 2 tyzdne pred kramami-to je ovulacia, takze aj z toho ti moze byt tak ako to je...
a zabudla som dodat, ze kramy mi meskali 9 dni. ale mala som ich. je moznost byt tehotna aj vtedy ked som po poslednom styku mala kramy?