Ahojte, mám dosť veľký problém. S priateľom sme spolu už 4 roky. On má brata, ktorého ale ja moc nemusím, jednoducho je to typ človeka, ktorý mne nevyhovuje, je chválenkár, lakomý, na svoju priateľku škaredo nadáva, jednoducho hulvát, ktorý rád zneužíva druhých, a teší sa zo svojho blaha...teší sa ak niekto niečo urobí, najčastejšie jeho brat, môj priateľ a on má z toho osoh, jednoducho vypočítavý človek. A to je môj najväčší problém s ním...no môjmu priateľovi som už viac krát povedala, že sa necítim dobre v jeho prítomnosti, nech ma neťahá tam kde je on..no on vždy má nejakú odpoveď..a vždy sa na to zabudne, ale už mám toho plné zuby, nechcem stále utočiť na jeho brata, aby si nemyslel, neviem čo, ale potrebujem mu nejako naznačiť, že to už je dosť ...a už naozaj neviem ako...má niekto podobný problém, alebo riešenie?? Ďakujem
Nemám rada jeho brata
Pozri sa na to takto. Ty si jeho priateľka, miluje ťa, si preňho všetkým, ale ten vypočítavý lakomec, chválenkár, hulvát je jeho VLASTNÝ BRAT. Teba pozná iba určitú dobu, lenže s ním vyrastal, a tak je podľa mňa prirodzené, že ho bude obhajovať dokonca aj pred tebou a bude ti tvrdiť, že nie je až tak zlý atď. Ak chceš radu, tak jednoducho skús tie chvíle s jeho bratom vydržať, premôž sa. Žiadať od neho, aby sa svojmu bratovi vyhýbal, by bolo hnusné zas od teba.