Ahojte, mám dosť veľký problém. S priateľom sme spolu už 4 roky. On má brata, ktorého ale ja moc nemusím, jednoducho je to typ človeka, ktorý mne nevyhovuje, je chválenkár, lakomý, na svoju priateľku škaredo nadáva, jednoducho hulvát, ktorý rád zneužíva druhých, a teší sa zo svojho blaha...teší sa ak niekto niečo urobí, najčastejšie jeho brat, môj priateľ a on má z toho osoh, jednoducho vypočítavý človek. A to je môj najväčší problém s ním...no môjmu priateľovi som už viac krát povedala, že sa necítim dobre v jeho prítomnosti, nech ma neťahá tam kde je on..no on vždy má nejakú odpoveď..a vždy sa na to zabudne, ale už mám toho plné zuby, nechcem stále utočiť na jeho brata, aby si nemyslel, neviem čo, ale potrebujem mu nejako naznačiť, že to už je dosť ...a už naozaj neviem ako...má niekto podobný problém, alebo riešenie?? Ďakujem
Nemám rada jeho brata
rehyba a nesplietla si si ju s niekym ? neutoc ..zatial mne co anjelik poradil,bolo vzdy dobre...
Ja som natom s opačným prípadom neznáša ma (a to doslova) priateľova sestra..
keď som začala s priateľom chodiť (pred dvomi rokmi) tak ONA prestala chodiť domov, rodičom sa neozvala 6mesiacov a ani neprišla domov. Aj keď ja k ním chodím len cez víkendy...Písala svojej mamine sms-ky, že ona už nepríde domov, lebo majú náhradu (akože mňa) a podobné...príde mi to celé také na hlavu a ONA má 27 rokov a rozum ako malé decko! Ale pripadá mi to ako keby mala komplex z toho, že ONA nikdy nemala vážny vzťah....tak si z toho nič nerob ani ty, je to tažké, ale bude ťa to trápiť vždy...
Leela, vy tu z nej robite netolerantnu zenu, ktora chce, aby sa jej priatel nestretaval s jeho bratom, pritom tu nic take nenapisala. Jej priatel bude tiez dobry egoista, ked mysli iba na seba a chce, aby s nim chodila von aj napriek tomu, ze jeho brata nema rada. Ak by som bola na jej mieste, tak by som jednoducho povedala "nie, nejdem" a koniec. Ty nemas rada spolocnost cudzich ludi, lenze to je nieco uplne. Ona nema rada konkretnu osobu- jeho brata, ktory je namysleny, arogantny, vulgarne sa vyjadruje a nadava na svoju priatelku. Do takejto spolocnosti by ma nikto nedostal. Vztah je o kompromisoch, ale nie o nuteni!
Aja02: To je o tom, ako veľmi ti na druhom záleží a či si ochotná nejakých kompromisov. Pozri, ja neznášam byť vo väčšej spoločnosti mne cudzích ľudí, lebo som príliš hanblivá, ale pre priateľa sa premôžem. Tu ide dokonca o rodinu... Proste ak nie je schopná sa cez to kvôli nemu preniesť, tak nie je o čom. Chápem, že to môže byť pre ňu nepríjemné, ale vzťah je aj o obetovaní sa. On možno naopak neznáša nejakú jej kamošku, ale nevešia jej to na nos, ktovie :)
A inak som si nevšimla, že by ju tu niekto odsudzoval...
Balbolka, proste priateľovi povedz že s jeho bratom nemienia tráviť čas, s výnimkou povinných rodinných akcií. Chodíš predsa s nim tak nechápem načo ťa stale ťahá za bratom. Proste povedz že nejdes a basta. Nepojdes predsa niekam kde sa zle cítiš.
Rehyba, vopred vieš, že sa budem brániť a prihlasovať sa pod rôznymi nickmi...tak je asi zbytočné ti písať. Ale pravda je, že si si ma s niekym splietla. Ja nechodím na stránku, o ktorej si písala a ani nemám potrebu útočiť na mamičky. Vôbec ani len netuším, kto ti ty. Hájiť sa, že mám inú IP adresu je asi tiež irelevantné, keďže ty vieš, že sa to dá obísť. :o) Je mi ľúto, ak ti niekto ublížil, ale ja som to nebola.
Lost, ja som si myslela, ze je starsi. V 14 je to este normalne aj ked pokial si spravne spominam, tak ty s rodicmi nezijes, cize sa cudujem, ze sa k tebe tak sprava. Mne ked odisli surodenci, tak sme spolu zacali vychadzat lepsie ako ked sme spolu zili. :-D
Ked bude vacsi, tak sa na tychto vasich zazitkoch zasmejete. Z toho vyrastie. Snad. :)
Inak vy mudrlanti, preco tu odsudzujete to dievca? Jeho brat je ocividne namysleny idiot. Preco ju taha jej priatel do spolocnosti, kde je aj jeho brat, ked vie, ze jeho brata nema rada? Skor by som sa zamyslela nad tymto. Ved ona ani nechce, aby ho odvrhol alebo co, len sa s nim nechce stretavat...
Natusa, nemam vo zvyku takto sa chovat, ale keby si vedela kolkym zenam a mamickam tam dviha tlak a zakazdym oponuje obvinuje oslabenych ludi, tak by si pochopila, co je to zac, a preco tak reagujem... Ja som si tam tiez raz prisla pre radu a vsetko tam otocila proti mne a este viac ma polozila do depresii. Je to typ cloveka, ktory ti nepomoze, naopak, dokope ta, kym sa da. A teraz sa zacne prihlasovat pod rozlicnymi nickmi a zacne obranovat seba samu. Uz ju pozname. Je nudna...