Predstavujem si, ze ma niekto znasilnuje, som chora?

malickaaaaa

No ved to ze kazdy ma rad nieco ine...
a myslim si ze to nie je divne... su to iba predstavy, ktore ma tak trosku nastartuju :D
Urcite by som to zazit nechcela (ked tak iba zo srandy ako Blondula spomenula :D)

angela85

aj ja som mala volakedy taketo predstavy, ale od kedy mam priatela a uz sa lepsie pozname, to bolo asi tak po roku az roku a pol, myslim uplne dobre po psychickej, fyzickej aj sexualnej stranke, tak si sex uz naozaj uzivame a pri sexe si uz skoro nic nepredstavujem a uzivam si sex naplno, ale niekedy by som vyskusala zvazovanie

zewa

Niekto ma rad anal, niekto drsny sex. Podl amna to nebude ziadna tragedia, pokial to zostane v rozumnej miere. A partnerovi by som isto naznacila, ze sa ti paci drsnejsi sex. A mozno sa ti paci len na videu, ale zazit by si to mozno nechcela. Hm?

0vecka

2 diva11 inak nechapem ze sa za to tak hanbis... rodicom to hovorit nemusis ale tak ked uz spolu sexujete tak by si sa o tom mohla zmienit...

diva11

Lenze ja po tom naozaj netuzim, len v predstavach, vzrusuje ma ked je drsnejsi, ale az tak nie...vzrusu ma aj nadavky, ale keby mi ich povedal on(clovek, ktoreho milujem) tak asi zamrznem. Je to zvlastne...

diva11

No, ja si niekedy predstavujem praveze to, ze moj partner je ten, kto ma znasilnuje. Samozrejme, mame aj nezne milovanie (pri ktorom na take nemyslim) a aj divoke, pri ktorom ma take predstavy vsak casto napadnu ( nie vzdy, ale casto) Niekedy sa mi stane, ze bez tych predstav sa ani nevzrusim-nezvlhnem. To keby som mu povedala, tak neviem co si pomysli... No a problem je, ze som to tak mala u vsetkych...

Blondula

ak po "znasilneni" tuzite,tak si to vyskujate.ja s priatelom sme sa o tom rozpravali,dohodli si miesto bez ludi a urobili sme to :D :P niekto ma rad sex "nudny" a niekto vsetko dokopy :D