Ahojte baby. Mala som s priateľom pohlavný styk ale bohužiaľ maličkým nedopatrením kondóm ostal vo mne :( No po cca 2 hodinách som užila tabletku Escapelle. Menštruáciu som mala dostať už pred 2 dňami ale bohužiaľ neprišla :( Boli ma však v podbrušku a mam napnuté prsia.Jednoducho cítim že už príde ale stále sa bojím.Myslíte že mám stresovať a kúpiť si test alebo byť pokojná a jednoducho len čakať kedy konečne zavíta.Ďakujem :)
Tabletka PO
ja som uzila tabletku po dvakrat, v rozmedzi dva a pol roka, menstruaciu som dostala do piatich dni od uzitia tabletky a dalsia neprisla a musela som ist dva krat na vyvolavacku, tabletka po su riadne hormony do tela, kedze si si uz citala prispevky na nete tak mozes a nemusis byt tehotna, skus este pockat dva dni je normalne :) ked nepride ani po tyzdni tak si sprav test pripadne chod na gyndu :-)
a ešte niečo, aj tu ti môžu napísať 50že áno a 50 že nie ... tak ako si potom poradíš?!
a ja nie som tá, čo má strach ;)
ked sa bojíš, nesexuj! áno a čím viac stresuj, tým si ju ešte viac oddiališ ..
Nemaj strach ! Ja som si takéto témy hľadala po internete kde sa len dalo ! Našla som 100 odpovedi ale 50 z toho bolo že tehotná nie som a 50 že áno ...Tak ako prepáč že sa bojím a chcem sa aspoň uistiť v tom že sa nemám báť !
boože, keby si si vyhladala takéto témy, tak by si odpoved našla!
tabletka PO ti totálne naruší hormonálny cyklus v tele, ako všetko s tým spojené ... takže to je normálne, čo sa ti teraz deje..