caste nedodrzanie slova/slubu

jahodka123

No, tak to by som sa riadne nasrala, keby mi hentak povedal. Keď sa priateľovi také niečo stane, že nedodrží, tak sa mi ospraveldní a vždy má na to aj podstatný dôvod, prečo niečo nebolo tak alebo onak. Sprav mu zopár krát aj ty to isté a uvidíš, ako sa mu to bude páčiť... Neviem, ako vás, ale mna takéto niečo dokáže riadne nasrať. Neznášam, ked sa na niečom dohodnem a niekto sa na to vykašle. To je rez do živého u mna

Blondula

chova sa ako maly soplavy chlapcek :D nema v sebe stipku zodpovednosti !! takeho chlapa by som "jemne" poskrabkala na gulicky a poslala do psej matere :dDD

siza

Taky priatel ti je nanic a radsej by si s nim do buducnosti ako vaznym partnerom ratat nemala. Predstav si, ako ti bude, ked budete zit v spolocnej domacnosti, pripadne budete mat deti, nebodaj rozostavany dom... Vsetko bude na tebe a spolahnut sa na neho nebudes moct. Tak si dobre rozmysli, ci je toto to, co si chcela.

lost

what the F ???

to ak by spravil RAZ, tak by sa to dalo povazovat za morbidne nemiestny zart.. ale ak taketo odpovede ma casto, tak by ho asi trebalo schladit tiez :D

nie tym istym (alebo moze byt a sledovat co spravi)

ale niecim "double" tj. este drsnejsou odpovedou :)