Umelé oplodnenie - krvácanie

Príspevok v téme: Umelé oplodnenie - krvácanie
rona86

Ahoj, bola som na embryotransfery pred 7 dňami. Dnes som začala krvácať, nie je to silné ale nie je to ani len špinenie. V piatok idem na krvné testy, či som tehotná...Hovorila mi sestrička, že ak budem krvácať tak si nemám dávať tabletky do pošvy ale musím zapiť vodou. Mám ale strach, má niekto skúsenosti? Určite s tým rátajú keď ma na to upozornili, ale rada by som počula aj skúsenosti iných žien.ĎAKUJEM!

rona86

Ešte stále krvácam už 6 deň. Normálne mám menzes... :-( No nič, dúfam, že nabudúce sa to podarí. Krvácať som začala deň po nastúpení do práce, takže nabudúce 2 týždne dovolenky!!! Bubuki koľko ste čakali medzi embryotranfermi?

bubuki

mam ta potesit?
... 2 krat som si zazila negativny telefonat ... ale po mesiacoch a na treti pokus, bol telefonat pozitivny! Tie dva prve pokusy som bola v strese, bala som sa co i len chodit a ten treti som vlastne ani necakla pozitivny, a hned den po oplodneni sme odfrcali normalne na dovolenku, este k tomu lietadlom, ziadne lezanie, ziadne nadeje, a po nasom navrate som mala kopec zmeskanych hovorov - pozitivnych :DDD
A co sa tyka toho krvacania, tiez prvy krat som to normalne dostala i ked som brala tabletky!

rona86

Krvné testy negatívne :-((((( mám ísť v Utorok na dalsi test, neviem načo a mám si užívať naďalej utrogestan. cez telefon nepovedali nič, len že negatívne, a teraz co? mám kopu otazok.... :-( stale krvacam. Som si myslela , ze to prestalo, ale vecer sa to zacalo zas a odvtedy to pokracuje. pobolieva brusko... :-(((( Som nesmierne smutna!!!!!!

rona86

To krvácanie trvalo asi tak 20 minút, mala som len malu hygienickú vložku, už ani nekrvácam, tak dufam že to nie je nič vážne.... troška som pociťovala takú pichavú bolesť v brušku, teraz som fajn! Tak sa modlím....uvidím v Piatok.