Moje mačiatko nechce kakať a cikať do kočkolitu.

Príspevok v téme: Moje mačiatko nechce kakať a cikať do kočkolitu.
Mačička.

Ahojte, to som zase ja. Mám taký problém, že mačiatko sa mi bár kde pociká a pokaká. A do kočkolitu ani za svet.
Ukázala som mu to aj sám odtiaľ vylezie, len mám taký pocit že ani nevie na čo to je, lebo tam zaspí v tom.
Snažím sa tomu zabrániť, no nie vždy sa to dá, napríklad keď nie som doma.
Máte nejakú skúsenosť alebo radu?
Ďakujem, majte sa pekne.

Blondula

ja mam britskeho kocura Garfielda a to je teda namyslenec :D inak chodieva aj na dvor a cez den spava na povale.vecer pravidelne jak psik o 21:00 dovnutra spinkat :P mam ho uz asi 6 rokov :P zvykol si aj na psika :D mala som este aj siamskeho kocurika,ale to bol taky "pes" :D aj nas "trhac" mal s nim problem.dokonca aj mysi chytal :D ale pred necelym mesiacom ho zrazilo auto :-((( odkedy chudatko zomrel,moj Garfus nechodieva mimo nas dom a dvor :-( s nim behal vsade !!! strasne rozdielne povahy,ale lubili sa velmi !!! :P ... :-((

M 25

Jessi, po prvé je to čisto moja vec a po druhé, tie mačky vonku sú proste vonkajšie a tento vnútri je domáci/vnútorný..
nemám dôvod ti niečo vysvetlovať :D nič nie je nespravodlivé ..

Jessi_1111

Fú, to je dosť nespravodlivé, 6 mačiek vonku a jedno vnútri, nie????????!!!

Ja mám de facto 4 mačky. Ale jedna mačička túlavá, ktorú som si zobrala, tak tá poputovala k pôvodnému majiteľovi.
Teraz mám Kocúrika-ocka, Mačičku-maminku a mačiatko - ich dieťa :))) Podarená rodinka, čo?
Mačiatko zatiaľ býva vnútri, no chodí von. Ale Aj ostatné bývajú tak že, občas vonku občas vnútri..:) Popletený život majú, ale zato krásny...:) Takže mám 3 mačičky...:) , no možno ich bude viac...a ohľadne toho mačiatka, začne ti cikať aj kakať aj do kočkolitu, chce to čas. Ideálne je tak mesiac , dva...:) Potom sa mu tak trochu viac rozvinie ten rozumček...:)
Majte sa pekne, držím päste§!!!

M 25

jaj takto si to myslela :D
tak ja mám vnútri jednu mačku = jeden záchod :)
vonku dalšich 6, ale tie si záchod nájdu v prírode :D

Blondula

jaaaj :DDD ... sak normalne 3 zachody.jeden na chodbe pod oknom,druhy v izbe,kde nikto nebol a okotili sa tam cicky a treti v mojej izbe,lebo stara macka mi dotrepala cicusky po 6 dnoch do postele,spavali najprv pod mojou postelou a potom vyliezali ku mne :DD a v tom hajzliku co bol v mojej izbe,sa naucili chodit na zachod a to mali asi mesiac :P potom ked mali asi 2 mesiace som jeden zachod zrusila a ostali len 2 :D