Najlepšia kamarátka sa cíti byť odvrhnutá

Príspevok v téme: Najlepšia kamarátka sa cíti byť odvrhnutá
99lili99

Mám 16 rokov a moja najlepšia kamarátka tiež. začala som chodiť na strednú školu. našla som si v triede výbornú kamarátku. rozumieme si, sme si blízke. no moja BFF je stále číslo jedna pre mňa no ona žiarli na moju kamarátku, ktorú som spoznala na strednej a vyčíta mi, že sa s ňou stretám, pretože sa cíti byť odstrčená. už som sa jej to pokúšala vysetliť, že je pre mňa prvoradá, no ona je tvrdohlavá a stále si melie svoje....dokonca sa na mňa nahnevá, ked idem s inou kamarátkou a ona musí ostať doma. poradte, som zúfalá a to mám len 16

dennis

Žiarlivosť je neakceptácia samého seba a skrýva sa za tým nejaký potlačený emočný problém z minulosti, ktorý sa neriešil. Najlepšie, ako riešiť tento problém, je spýtať sa, čo ju na tomto, pre ňu probléme, trápi. Treba tento rozhovor viesť bez zbytočných emócii, s kľudnou hlavou. Možnože sa dozvieš, že tak prišla o niekoho, čo ty vieš. Chce to ale veľa trpezlivosti, lebo na danú tému sa ťažko vedie rozhovor a už tôbož v takom veku. Puberta je zrádna a človek svojim konaním môže veľa stratiť, čo sa ťažko zbiera naspäť. Ak ti záleží na tvojej kamarátke, tak jej venuj čas tak, ako ho venuješ aj svojej spolužiačke, samozrejme za predpokladu, že ti na tej tvojej kamarátke z detstva naozaj záleží. A hlavne dôverný rozhovor, ako som spomínal vyššie, vie veľa vecí vyriešiť. Ak pocítiš, že z jej strany nedochádza k spolupráci, sama zistíš, či sa ti oplatí to priateľstvo udržať, alebo nie. Ak nie, nechaj veci plynúť, čas to všetko vyrieši. Spoliehaj sa na svoje srdce, nesklame ťa.

mimka :)

Toto presne zazivam s mojou "BFF" aj ja :) nikdy jej to nevysvetlis vzdy si bude mliet svoje... Ale ak je pre teba na prvom mieste mala by mat v tebe trosku dovery :) drzim palce ;)

slavkad

Ak je ta kamaratka introvert a ma problem najst si ine kamaratky, tak viem ako sa citi. Vycitat novu kamaratku by Ti vsak nemala.
Fakt by bolo super, skamaratit novu so starou.

teenagesuxs

Detske problémy :)povedz jej nech sa na teba tak neviaže, nech si nájde tiež ine kamosky. Počkaj este aká bude zuriva ked si nájdeš priateľa.