Od minulého leta mám zvacsene uzliny v slabine na kazdej strane ich mám asi 10 veľa maličkých ale 4 majú možno aj 2,2 cm a to su akokeby 2 spojene uzliny a vsetky su strastne tvrde. Za cely rok sa nezmenslili skor mam pocit, ze pribudaju V auguste r.2011 som bol s tým u lekárky (Ona hovorila, ze u deti to moze bezne byt. ale uz rok na internete o tom skoro nič neni a mam 17 rokov, co tiez neni nejaky decky vek poradne mi niekto ci to moze byt napr. lymfom, alebo ci je to okkk sa odpoved strastne dakujem
Uzliny v slabinách
Lufy :
Do výsledkov si zatiaľ posilnuj imunitu probiotikami z lekárne, mrkvovou šťavou, kyslou kapustou, kurkumou, cibuľou, pitim výlučne teplých nápojov.
Dobry v juli som pri sprchovaní nasla hrcku nie malu asi veľkosť orecha. A nasla som aj dalsie dve..mensie. Tak zasla lekárovi a ten ma poslal na chirrurgiu. Zacali sa vysetrenia, gynekologicka vylucila ale nasla cistu ze to s tym nic nema, ale zobrala citologiu, sono a mamograf objednat az v decembri,. Na infekcnom zobrali krv a zhrozili sa z vysokejo tlaku ktory mi nikto nemeral iba tam a ze preco mi nezobrali hned vzorku.. Mam ist na sono brucha a to som uz bola na sono uzlin zatial nic.. Ak by som na vsetko cakala hlavne na hematologiu co ma objdenali 16. Decembra vysledkou sa dockam v januári ... Našťastie sa mi dalo vybaviť u ineho chirurga vysetretie a ten mi hned odobral jednu uzlinu.. Vysledok bude čoskoro ale isto nie v januári, tak necakajte len smutne ze po znamosti... ??
Ahoj Jakub môžem sa ťa opýtať ako ti to nakoniec dopadlo a čo to bolo je to síce dosť stará téma ale ja som si tiež nejaké našiel tak by som rád vedel čo to asi je ďakujem za skorú odpoveď
odpovedam ti z pohladu energetickej nedostatočnosti aj ked si mlady človek. dlhoročné skúsenosti a štúdium v tejto oblasti mi dali vela a aj ked nemam titul ten nie je všetko. venujem sa problematike ktorá nie je velmi znama ale mi neda pretože je najvyšší čas niečo začiať robiť pretože lekári velmi o týchto veciach neradi rozpravajú lebo sa to neučili v škole a iné zdroje štúdia akoby neuznávali, dokonca nie raz som sa stretla z názorom - mám svoje postupy a viac nemam čas na novoty. aby sme si teda ujasnili - lynfatický systém odvádza z tela škodlivé látky a jeho bunkový systém musí byť energeticky silný aby ich vylúčil. žijeme v dobe akej sme a ak matka má energetický problém hoci o nom ani nemusí vedieť, prináša si ho dieťa a nikto sa tomu nevenuje. sme vystavení prijímaniu ale aj pôsobeniu vibrácií umelo vyrobených napodobenín potravín vitamínov a pod, negatívnemu pôsobeniu žiarenia techniky a pod. to všetko oslabuje energetický systém, spôsobuje stres bunkám a bunkové systémy kolabujú, nevládzu vylučovať škodliviny a tie sa hromadia. výsledok je v lynfách v podpazuší, slabinách podkolenami a inde v podobe hrčiek. je to nebezpečné ale chémia to nevyrieši, len viac zaťaží a zo skúsenosti viem nakoniec sa to obyčajne zvrhne. na internete stranke biela pyramída je zaujímavý článok na temu onko vo vebáčiku č7 tolko teraz
A mám aj chronicky zníženú imunitu
Hej, hej všetky tieto vyšetrenia dopadli dobre a robili mi ich až 2krát všetko je v norme. Tak neviem možno sú tie uzliny menšie len ťažko to odmerať sú tam aj svaly a tak a v dectve som skoro každý týždeň mával zápaly možno to bude aj tým.
Ja súhlasím ,ako vždy s Ilek.Mal by si ísť na ďalšie vyšetrenia.Drž sa Jakub.
Neviem ci ti robila doktorka aj nejake odbery - myslim krvny obraz, sedimentaciu, proste take zakladne parametre. Pokial ide o tie uzliny - 2,2cm je už aj v slabinach trochu viac akoby clovek ocakaval za normalnych okolnosti. Podozrive je aj pribudaju, su tuhe , nepohyblive, ak zacnu spvyvat do takych paketov. Na dialku cez internet je tazko povedat, ci tie uzliny, co tam mas ty, splnaju uz tie kriteria co som vymenovala. V zasade ale jedine histologicke vysetrenie uzliny presne odpovie na otazku, co v tych uzlinach je a ci je to zavazne, inymi slovami ak su podozrive, tak je na mieste vybratie uzliny a odoslanie na histologiu (nie pichanie do uzliny). Vsetky ostatne vysetrenia su len pomocne a mozu nam pomocst sa rozhodnut ci uzlinu vybrat alebo len sledovat.
hm...:(