Zmenila sa na nepoznanie a len ťažko povedať čo je príčinou. Všimol som si zmeny ktoré nikdy nerobila či v správaní čí v pocitoch a reakciách. Začalo to všetko správaním voči mojej osobe, začala byt permanentne nervózna často ma odbíjala pri bežných otázkach, bola veľmi nepríjemná až hysterická a často ma hostila nadávkami a vulgarizmami. Navrch všetkého napriek tomu že som sa snažil starať o deti domácnosť a pracú okolo domu ako i nezanedbávať sexuálnu stránku a citovú stránku som mal stále na očiach vytýkané že som lenivý ,nemožný ,nezaujímam sa o deti doma nič nespravím a že celkovo som nie chlap a že sa mam porovnať s tým alebo tým aký sú oni chlapi a ja že som NIC ! Mohol som urobiť čokoľvek stále som bol ten najhorší. Často prehliadala veci na ktorých som drel cely deň a trestala ma urážkami za drobnosti ktoré som opomenul. V tejto dobe sa začala o seba viac starať či už si holi častejšie ochlpenie ako inokedy každý deň a takisto si lakuje nechty každý deň ako nebývalo zvykom. Nakupuje si veľa veci aj keď nie drahých ale toto všetko v období kedy naša finančná situácia nie je dobra naopak veľmi zla a to tiež nikdy nerobila vždy sa vedela obetovať za rodinu a až potom bola ona .Začala sa opaľovať i keď opaľovanie nenávidí a vždy ju s toho boli hlava, samozrejme večer stonala že jej je zle. Z prace často asi 4 až 5 kráť prišla s podráždenými perami na moju otázku prečo tvrdila buď že ich nemá chytene alebo že od lyžičky i keď predtým nič také nemala iba keď sa so mnou bozkávala. Zmenila sa jej pracovná doba a často alebo teda stále chodí domov o niekoľko hodín neskôr. Na otázku kde bola odpovedá že nakupovať i keď domov skoro nič nedoniesla dokázala nakupovať aj 3 hodiny. Často mame v aute posunutú sedačku i keď tvrdí že nikoho neviezla. Stále mi zatajuje veci alebo skutočnosti ktoré sa stali alebo sa majú stať a dokonca niektoré zapiera aj keď sú nad nebo jasnejšie. Nedávno zlomila náušnicu vraj že si ju zapínala a viac zatlačila ale ona si náušnice dole nedáva a nehovoriac o tom že nemá zlatý náramok ktorý som jej kúpil, tvrdí že ho stratila a nevie kde že pri upratovaní sa jej pokazilo zapínanie a že si ho niekde odložila ale nevie kam i keď náramok bol kvalitný a pri robote typu umývanie okien sa jej nemohol pokaziť. Často chodí preč a nechce byt nijako časovo obmedzená a tak si vymýšľa dôvody len aby si mohla uskutočniť svoj plán. Teraz dokáže porozprávať celej rodine aký som nanič i keď sa nikdy neotvárala dokonca ani mne. Permanentne ma odstrčí keď sa jej chcem dotknúť, dať jej pusu alebo inak prejaviť lásku ktorú k nej cítim i napriek tomu že ona mi prejavuje iba nenávisť , nerešpektovanie a odpor či averziu voči mojej osobe. Asi sú silne slova napísať , že mam pocit že niekedy jej nezáleží alebo teda uprednostni niekoho iného alebo niečo iné aj pred vlastnými deťmi, myslím si to preto , že ju nezaujíma či majú čo jest aký mali deň alebo iba to či je všetko v poriadku. Zakázala mi telefonovať jej aj keby som mal problém nemôžem lebo ju to obťažuje a aj keď mi 9 kráť položí a desiaty sa dovolám rodine povie že jej vyvolávam 10 krát za deň a že ju terorizujem svojimi častými telefonátmi. Raz keď som jej musel isť do telefónu zistil som že nemá záznam o posledných volaniach aj keď som jej v ten deň volal a nie sám a na to mi odpovedala že jej to vymazal telefón i keď všetci vieme že telefón nevymazáva hovory a už vôbec nie posledný volaný deň! Napriek tomu sa so mnou pohádala že som žiarlivý a že si vymýšľam a túto teóriu o žiarlivosti prenáša do celej rodiny aby asi vedeli aký som nemožný i keď niektoré veci so žiarlivosťou nemajú nič spoločné. V každom prípade mám manželku ktorá ma dokáže oklamať ( nie raz) a pri zistení tvrdí že ma oklamala kvôli mne aby nebolo zle ! Niekedy mam pocit že ma má za úplného blbca a dovolí si vymyslieť prízemnú lož len aby mi zatvorila ústa.
Manželka sa zmenila
myslim ze ohovaranim po rodine si buduje dokazy pre rozvodove konanie, aby jej pridelili deti, takze zacni konat, ak ti na detoch zalezi, zacni zbierat dokazy ako sa nestara a flaka
no a to ze si z teba robi blbca to je jasne, mna by ani nestvalo ze ma podvadza tak velmi ako to ze ako ocividne to robi a mysli si ze si hlupak a neprides na to...
no alebo si musel spravit nieco velmi zle a si sa jej sprotivil,
vela stastia
Evidentne má milenca, alebo aspon nejaký nový objekt. A to vyplíva hlavne z toho, že sa začala o seba z ničoho nič viac starať a na teba je nepríjemná. :(
..hahahahha..kukucko, ty truba..intelekt ma cosi spolocne s laskou..??..to svedci o tom tvojom..to, ze muzi nemaju problem si zatrtkat a potom zenu poslat kade lahsie, s odovodnenim, ze oni si potrebovali len odstreknut, pretoze u manzelky ci priatelky toho nemaju dost apod., a zeny maju k milencom castejsie aj citovy vztah je nedostatok intelektu, jahahahahahha..tak, to si zabil..:D..
Deria: no, az teraz citam tvoje prispevky..:D..
..si robis srandu..??..myslim, ze sam vies, co je vo veci..ani sa mi verit nechce, ze toto naozaj, skor ako ukazka z knihy "Ako odhalit neveru", hehehe....
heh, a to som si myslel, ze mam podobne problemy len ja, pokusal som si najst kamaratku, akusi butlavu vrbu, predsalen, s chlapom to preberat nejde, osobne to povazujem za slabost, no zial, vsetky su tak chapave, ze z toho idu zimomriavky po chrbte, mozno v tvojom pripade je riesenie jednoduchsie, hlavne, ak nemate spolocne dlhy, resp. majetok, no ale s detmi moc nepocitaj, sudy ich vacsinou vzdy prisudia matke...
ak sa chces dozvediet viac, vezmi si 2 tyzdne dovolenky, povedz zene, ze ta z roboty poslali trebars do svedska na ja neviem ake skolenie, pobal sa, vypadni niekam do lacnejsieho hotela, ale nie prilis blizko a par dni sleduj, kam chodi, iste sa uchyli aj k vam domov, predsalen v posteli je to pohodlnejsie, ako v aute a aspon uvidis, ako sa postara o deti, neviem, ako by som ti inak poradil, sam si neviem rady a nemam nikoho, komu by som sa vyspovedal, vsetci automaticky myslia, ze vina je na chlapovi, keby som dopredu vedel, ze zena sa po porode takto radikalne zmeni... ...fyzicka krasa nie je ani 1/3, zial...
no co uz, ako sa vravi, zivot je kratky, tak uvidime, nejako to uz dozijeme...
chcela som napisat, ze pomaly mi dochadza, ze to asi fakt bude realita, on to mysli vazne.
pravdupovediac, ja som si najprv myslela, ze je to vymysleny pribeh! pretoze kto si to precita, musi jednoznacne usudit, ze sa jedna o typicke priznaky nevery a autor si z nas robi srandu, lebo tomu neveri.
Tak dik všetci dnes som už asi presvedčene že to nemá význam napriek tomu ze netuším ci tam niekto naozaj je :) "KONČÍM"
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.