Ako v skutočnosti vnímate homo/bisexuálov?

Príspevok v téme: Ako v skutočnosti vnímate homo/bisexuálov?
Meretseger

Úprimne:) Čo hovoríte na Dúhový pochod v BA? Alebo niečo komornejšie - zbadáte na ulici bozkávať sa dve dievčatá / dvoch chalanov, tak ako zareagujete?
Pýtam sa preto, bo keď bola pred pár dňami priateľka u nás v meste a bozkávali sme sa kade-tade, nik nemihol ani brvou, hoci po nás stále pozerali (to máte tak: najprv hrudník, potom vlasy a tvár, aby si overili pohlavie :D). Akurát akési decká vypískli: "Dve baby!" a obzerali si nás ako exotické tvory; pri čakaní na autobus na nás akísi týpkovia z auta zakričali, že sme... čo? Hovädá a nakrúcali si nás na mobil. Ale ináč NIKTO NIČ.
Nechcem tým povedať, že máme byť centrom pozornosti, ale toto je malé mesto a pritom vieme, aké je SR xenofóbne, etc., že áno?
Tak čo?
PS: Jo, a čo vravíte na lesbický/gay sex? :)

panča

uz tu raz bola podobna tema, ci homosexualne pary maju na adopciu deti..Aj ked som hetero a matka dvoch deti, stale sa drzim hesla : Zi a nechaj zit..preco nie. Preco by nemali pravo na normalny zivot? Nikto si svoju sexualnu orientaciu nevybera, jednoducho je to geneticky dane....inak ma to c sebe kazdy z nas (kazdy z nas je BI), v neskorsom veku ide len o prostredie a moznosti...hovori sa o 4%...medzi sportovcami je to urcire vacsie cislo. Nemyslim si, ze ide o to, ako sa ludia pozeraju na duhove pochody , ci rovnako orientovane pary na uliciach..ide aj o to, ako to prezentuju oni sami...o mesiac budem v Prahe a celkom sa tesim, ze budem moct ist na Duhovy pride...v BA by som sa bala

lost

ano budu, ale ako to bude vnimat dieta?
ze nema mamu ?

pointa v tom je, ze bez ohladu na to ako velmi sa dvaja muzi, ci dve zeny snazia, nikdy nebudu mat moznost fyzicky nahradit mamu/otca ..

tu nejde o to, ako pekne sa budu k nemu spravat, ale ako zacne dieta vnimat svet, podla mna..

to ked uz tak, nech sa daju preoperovat a klamu to dieta az do vecnosti :)

Monii

pozrite sa na Neila Patricka Harrisa a Davida Burtku.. maju krasne dvojicky, umelo oplodnene z ich spermii.. a myslim, ze budu vychovane lepsie ako niektore ine deti.. no ale to este uvidime o par rokov :)

M 25

ja to neznášam . a je mi z nich akurát na grc! ale neriešim to, lebo našťastie tu také páriky nie sú..
ake dve ženy mi až tak nevadia, ale dvaja chlapi úplne ..

0vecka

2 Deriaak by to bolo bezne tak by sa deti inak nepozerali ... a toto je zacarovany kruh... okrem toho v takom detskom domove im urcite nieje lepsie...

Deria

Nepochybujem, ze dvaja homosexuali by vedeli zodpovedne a s laskou vychovat dieta. Ale otazkou je, ako sa to dieta s tym vysporiada? Zakonite sa nan bude spolocnost pozerat ako na exota a tym padom je vystavene stresu. Som tiez proti.

bingham

Homosou fakt nechapem, ale v podstate mi je to jedno...nech si kazdy robi co chce - pokial tym neublizuje druhym ludom a netyka sa to mna, tak je to v pohode

Ale co fakt nemusim je ked dvaja Buzerando
Grando vychovavaju dieta...to by som zakazal

Deria

ak homosexuali, ci lesby svojim spravanim nikomu neublizuju alebo neprovokuju, nevidim dovod, preco by mali niekomu vadit. poznam osobne troch homosexualov, su to sympaticki a inteligetni chalani. dvaja z nich sa vlani sobasili. ale nikdy som ich nevidela cumlat sa na ulici.
ak sa niekto narodi opacne orientovany, nez hetero, nemoze za to a ma pravo byt stastny. skor ma znepokojuje, ze casto su mladi chlapci, ktori este nezacali ani svoj sexualny zivot zit a uz su homosexualmi "zvedeni". a k tym pochodom homosexualov: nie je to nic esteticke, ci chvalyhodne, ked sa tam dotycni prezentuju ako sexuchtivi jedinci, ktorym ide len o jedno a ktori sa tvaria, akoby to mala byt vysada, ci nadradenost, ze su homosexualni a spravaju sa pritom vyzyvavo, priam nechutne. niet divu, ze sa stretaju u mnohych hetero s nepochopenim.

iskierka

ked vidim dvoch bozkavajucich sa ludi na verejnosti (jedno ci homo, alebo hetero) a su velmi v mojej blizkosti, tak mi to nie je zrovna dvakrat prijemne, pretoze neviem kudy kam :D ale zeby som sa hnevala, alebo by ma to nejak vytocilo, to vobec nieee :) vsak ked musis, tak musis :)

Monii

mne to nevadí, len ked si predstavím dvoch chalanov ako si to dávajú do r... tak ma prejde chuť do jedla :D a bozkávanie sa podla mňa nepatrí na verejnosť, pusa sem a tam ale viac nie, je mi to také blbé ked niekto zastane na ulici ako ste už tuto písali .. ale lesbičky sa mi celkom ľúbia :))