Dia tábor

Príspevok v téme: Dia tábor
a Adriana

Veľké ĎAKUJEM pre Ing.J.Borovku - predsedu ZDS. ĎAKUJEM za organizovanie Dia táborov pre naše deti. P. Ing. Borovka organizuje každoročne Dia tábory, ktoré pre naše deti znamenajú týždeň nabitý nezabudnuteľnými zážitkami - výlety, Tatralandia, Bešeňová, jazda na koníkoch, diskotéky. Bol to ich týždeň radosti a samostatnosti. Za všetkých rodičov ĎAKUJEM !!!!!

a Adriana

Dobrý večer, ten tábor organizuje Združenie Diabetikov Slovenska- predseda Ing. Borovka. Jeho meil : zds.zds1@gmail.com. Odoberáme časopis Diabetik a tam je každý rok informácia o tom tábore, tak okolo 15.4. sa začíname hlásiť. Sme v združení rodičov detí s diabetom Košice a naša predsedníčka nám vždy o tom tábore povie. deti.diakosice.sk Tento rok nám dala do pozornosti ďalšiu organizáciu, ktorá robí tábory dokonca k moru.

diabetik

Dobrý vecer Adriana, ja hladam kazdy rok dia tabor pre svojho syna a nikdy sa mi to nepadari. Ani nasa lekarka mi nevie poradit. Prosim vas, kde sa mam obratit, na koho, ak chcem dat syna do diatabora na buduce leto?
Dakujem
moj mail: ketrin29@centrum.sk