ahojte. potrebovala by som taku rychlu radu.. vdera ma cely den pobolievali zuby na jednej strane respektive kost az k uchu asi som chytila paradny prievan to by bolo nic nejaku bolest znesiem dala som si aj vatu namocenu do liehu do ucha ale rano - dnes som sazobudila s opuchnutoym licom ale velmi no a zajtra rano ma cakaju promocie takze k dokorovi nemozem. viete mi nieco poradit aby ten opuch zmyzol? dakujem krasne za kazdu radu
viete mi nieco poradit aby ten opuch zmyzol?
len na fotkach nechcem vyzerat ako vodca syslov
Jaja - tak stava sa, ale zajtra uz budes stastne odpromovana a bude dobre :)
skusam uz aj sugesciu ze mam normalnu tvar.. od rana sa to trosku zmensilo ale stale vyzeram ako Griffin aaach dakujem idem skusit
tak zober, co mas, skus vsetko, lebo, no co s tým a tieto veci urcite neubluzia, plus si predstavuj, ze si bez opuchnuteho lica, ako opuch ustupuje a ver tomu
pomoze octanova mast aj ked je to zrejme vnutorny opuch? asi hnis v zube alebo nieco podobne? zodac nemam len cetirizin na alergiu
fuha, skus studeny octovy obklad a nejake lieky na odpuchnutie, co posobia na sliznicu, napr. Zodac, hoci je na alergiu,a le reaguju aj sliznice nie pri alergii