Ahojte,chcela by som Vás opýtať kto máte tetovanie či sa Vám to veľmi zapálilo keď ste to už mali hotové.Mám 15 rokov a chcela by som si dať malé tetovanie pod bruško.Som alergická na pár vecí,nevadí to ?
Môžem dosať z tetovania nejakú kožnú chorobu alebo tak ? Poprípade infekciu ?
Prosím poradte mi ....Ďakujem.
Prvé tetovanie
vraj sa častejšie vyskytujú alergie na farebné farby ako na čiernu, ale celkovo sú alergie na tetovanie zriedkavé. dokonca som niekde čítala, že sa častokrát môžu objaviť až po rokoch takže zaručiť ti asi nikto nič nemôže..čo sa týka infekcií- vyber si kvalitné štúdio a potom sa o čerstvé tetovanie staraj tak, ako ti tam poradia a bude to ok..ja som tetované miesto po hodine od dokončenia nemala ani len začervenané..
V 15 sa chceš dať tetovať lebo je to cool a páči sa ti to ,ale tetovanie má iný zmysel.Osobne tetovaný ešte nie som a tiež sa chcem dať tetovať zhruba od 15 rokov ale rozmyslel som si to ...tetovanie je vyjadrenie niečoho čo si prežila a nie niečoho čo sa ti páči...aby to nebol offtopic tak ti poradím že daj sa tetovať do profi štúdia kde dbajú na hygienu a precíznosť.môže sa stať že budeš alergická na isý druh farby npr. kamarát je na oranžovú , farbu pokožky ale su nato krémy a čosom ho to prešlo.poradím ti informuj sa v tetovacom štúdiu aj keď netvrdím,že tu ti nik neporadí.