Detoxikacia pecene

RNG

Sylimarin je vytazok zo semien bodliaka, ostropestreca marianskeho.To nie je ziadna chemia a o propagovanie tohoto silneho odmorovaca , klinicky ucinneho, a regeneratora pecene sa zasluzil dr Bergson, preto podla neho hovorime o Bergsonovom protokole.
Z rastlin , ked nepotrebujes rychle a ucinne odmorenie su to najma korene pupavy, cierna redkovka a vytazok z articoku =cynarin.
Inac lokalpatrioticke utoky tu nemaju miesto, forum je okolo zdravia a nie kto co na svete na to doma ma.
Inac ostropestrec rastie aj na Slovensku a ze z neho Slovenske firmy nerobia vytazky , to nie je chyba Ameriky....

andreasre

na detoxikáciu sú vhodné bylinné preparáty regalen alebo detoxin, riadená detoxikácia dr jonáša podporované čajom žihľavy alebo púpavy. nie je to amerika ale čistá príroda a funguje

Deria

mozno ti odpovie RNG ale na detoxikaciu pecene je dobry aj ostropestrec (carduus marianus) mariendistel s vytazkom sylimarinu, na ktory sa pytas v inej teme. ci je na sk v dm neviem ale v nemecku ho v dm bezne dostat. ja som ho davala mojej fenke na pecen, co mi poradila homeopaticka.