vie mi niekto poradit ako ocistit pecen?, akymi produktami, a akym postupom?
Detoxikacia pecene
najlepšiu detoxikáciu ti urobí akupunktúra!!!!!
skus Liver Rescue, vytazok z byliniek, ziadna chemia, robim si ju raz rocne pravidelne
Sylimarin je vytazok zo semien bodliaka, ostropestreca marianskeho.To nie je ziadna chemia a o propagovanie tohoto silneho odmorovaca , klinicky ucinneho, a regeneratora pecene sa zasluzil dr Bergson, preto podla neho hovorime o Bergsonovom protokole.
Z rastlin , ked nepotrebujes rychle a ucinne odmorenie su to najma korene pupavy, cierna redkovka a vytazok z articoku =cynarin.
Inac lokalpatrioticke utoky tu nemaju miesto, forum je okolo zdravia a nie kto co na svete na to doma ma.
Inac ostropestrec rastie aj na Slovensku a ze z neho Slovenske firmy nerobia vytazky , to nie je chyba Ameriky....
precitaj si knihu od malachova
na detoxikáciu sú vhodné bylinné preparáty regalen alebo detoxin, riadená detoxikácia dr jonáša podporované čajom žihľavy alebo púpavy. nie je to amerika ale čistá príroda a funguje
mozno ti odpovie RNG ale na detoxikaciu pecene je dobry aj ostropestrec (carduus marianus) mariendistel s vytazkom sylimarinu, na ktory sa pytas v inej teme. ci je na sk v dm neviem ale v nemecku ho v dm bezne dostat. ja som ho davala mojej fenke na pecen, co mi poradila homeopaticka.