Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť tou ktorú mam v hlave, nie tou ktorá stojí na váhe....

Príspevok v téme: Chcem byť tou ktorú mam v hlave, nie tou ktorá stojí na váhe....
raspuša

Mám 20 rokov. Som vysoká 173cm.Mám miery 92/70/94 Už strašne dlhú dobu som sa snažila schudnúť z mojích 67 na 50kg. Je to môj, môj ideál, jediné po čom najviac túžim. Tú váhu som mala pred rokom. Ked sa mi k nej už raz podarilo dopracovať ale od vtedy som poľavila a vrátilo sa to sem. Som nešťastná, rána začínam s nadšením chudnúť a večer zakončujem nočným plačom že som to zase nezvládla. Na kúpalisko ma tento rok nikto nedostane a ani priateľa nechcem kým neschudnem. Chcem znova začať chudnúť od pondelka. Pohyb ma absolútne žiadny nebaví. To je najväčší problém. Takže hlavne to jedlo sa snažím obmedzovať čo najviac a veľa piť a spať a vyhýbať sa jedlu. Mala som už toľko ideálou, videí či fotiek ako chcem vyzerať. Snívala som o kockách o vyrysovanom bruchu ale už som tak bezradná a slabá že mi stačí len proste schudnúť a nemať faldy na bruchu ked si sadnem a nosiť veľkosť S. Ktorá slečna by si trúfla začať chudnúť so mnou chcela by som od Pondelka?

Sejla

Maoam tak to ma mrzí, lebo tiež som mala tú česť stretnúť sa s niekolkými anorexičkami. Človeku to príde ľúto.. ale väčšinou si zato sami môžu

Maoam

Sejla, ona nechce byt zdravo stihla a sportovat, ona chce mat 50kg uz zajtra a bez namahy.

Jej c hore myslenie nikto tu nezmeni, ona v tom uz davno plava.

Maoam

presne tak, mojej byvalej kolegyni, ktora mala anorexiu (ochorela po 30tke), casom odisiel po svaloch, vlasoch, nechtoch aj mozog, miestami sme si mysleli, ze zacina byt dementna, bolo to hrozne, ona nebola schopna postupne nicoho a nakoniec musela aj z prace odist

normalne jej odisiel mozog (a psychicka samozrejme este k tomu celemu tiez)

Sejla

No fakt mi to nedá, ale z čoho si myslia, že budú prijimať živiny, keď nič nejedia! Človek potrebuje istú dávku vitamínov, tukov, olejov a ja neviem čoho (moc sa tým nezaoberám), aby mu mohol normálne fungovať organizmus, mozog a psychika. To už fakt radšej schudnúť pravidelným cvičením, yoga, behanie, tanec.. to človeku vyformuje peknú postavu!

gerulata

vies, schudnut bez sportu...budes akurat tak vycivena, s hladnym vyrazom, ochabnutym svalstvom, sivou pokozkou, vypadaju ti vlasy a nechty tiez nebudu najchutnejsie.

gerulata

inak ma fascinuje to tvoje "chudnutie". ako tak pozorne citam, cvicit ta nebavi, tak spis, aby si nebola hladna. uzasny pristup. to budes asi sipkova ruzenka. frajerovi, ktoreho si najdes ked budes nevladna 50kilova lezat na posteli, povies, zlato, nerus, teray 16hodin spim. do prace chodit samozrejme nebudes. idealne by bolo vybavit si invalidny, co na diagnozu anorexia, panicka porucha a ktovie aku zozenies, depresia, plus par odidenych organov urcite zozenies. krasnu dobru dlhu noc, sipkova ruzenka, a cakaj na princa, co ta prebudi bozkom. potom si ta vystavi v sklenenej truhle, lebo samozrejme umries na podvyzivu.

Sejla

aha, pardon:D V poslednom čase mám pamäť rybky v akváriu. No na 20 rokov to je veľmi nezrelé zmýšlanie. Nechápačka :/

gerulata

ma 20, ved to pise. uz by mohla mat rozum.
alessandra ma taky typ postavy (sama mam taku, tak viem, len tu tvar nemam taku peknu, bohuzial:) , ak si vezmes ze je v modelingu od 15tich, vtedy su baby stihle, tak do 23 to este v pohode vykryje metabolizmus, a potom uz musis sakra makat aby si bola taka chuducka, a uz to neni ani pekne, lebo take stihlunke byvaju mlade dievcata, dospele zeny ked su take chuducke, neladi im telo s hlavou, hlavu maju privelku :) proste je to proti prirode a je to na nich vidiet, ze hladuju. a teraz sa pustis do anorexie, neviem naco, uz by si sa mala zaoberat inymi vecami ako 15-16rocne dievcata, ktore trapi vyzor, vaha, sminky a celebrity. miesto toho by si sa mala venovat osobnemu rozvoju. to aku mas postavu je jedno, pokial nie si naozaj tucna, a uplne najpodstatnejsie je, co mas v hlave. a na tomto by si mala zapracovat najviac. sice tvrdis ze priatela nechces kym nebudes chuda, ale kto by chcel babu ktora v hlave nema nic ine iba chudnutie? okrem toho, cas je neuprosny ku kazdej. pozri sa na starsie chude zeny, tiez uz nie su sexy. takze sup sup sa zaoberat niecim zmysluplnym. lebo skoncis ako odfarbena anorekticka so silikonmi a vykradnutym mozgom.

Maoam

Sejla, ved pise v uvode, ze ma 20r.

Tak, vazit si ju 50-kilovu urcite nikto viac nebude, ona si mysli, ze ked bude mat 50kg, tak to lahsie vydrzi sama so sebou, ale to sa sakra myli.