Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť tou ktorú mam v hlave, nie tou ktorá stojí na váhe....

Príspevok v téme: Chcem byť tou ktorú mam v hlave, nie tou ktorá stojí na váhe....
raspuša

Mám 20 rokov. Som vysoká 173cm.Mám miery 92/70/94 Už strašne dlhú dobu som sa snažila schudnúť z mojích 67 na 50kg. Je to môj, môj ideál, jediné po čom najviac túžim. Tú váhu som mala pred rokom. Ked sa mi k nej už raz podarilo dopracovať ale od vtedy som poľavila a vrátilo sa to sem. Som nešťastná, rána začínam s nadšením chudnúť a večer zakončujem nočným plačom že som to zase nezvládla. Na kúpalisko ma tento rok nikto nedostane a ani priateľa nechcem kým neschudnem. Chcem znova začať chudnúť od pondelka. Pohyb ma absolútne žiadny nebaví. To je najväčší problém. Takže hlavne to jedlo sa snažím obmedzovať čo najviac a veľa piť a spať a vyhýbať sa jedlu. Mala som už toľko ideálou, videí či fotiek ako chcem vyzerať. Snívala som o kockách o vyrysovanom bruchu ale už som tak bezradná a slabá že mi stačí len proste schudnúť a nemať faldy na bruchu ked si sadnem a nosiť veľkosť S. Ktorá slečna by si trúfla začať chudnúť so mnou chcela by som od Pondelka?

wyx

Cry, a ty čo sa stále vraciaš do minulosti? čo bolo, bolo, to nevrátiš, nenapravíš. Stále dokola to isté, stále ten istý bludný kruh. VYSTÚP UŽ Z NEHO!!!!!!!

[zruseny22]

Dnes som stačila zožrať:

ráno- 2x broskyňa, káva,
potom hodina a 15min. behanie,
okolo 13hod- pár lyžíc z leča,
asi 17h?- jablko,
18:15- 2ks melóna,
20hod- tofu syr.

RASPUŠA- a ver tomu, že zajtra mi váha ukáže, že som aj z tohto pribrala! Nechci si dosrať metabolizmus tak ako ja!

[zruseny22]

Ja som sem len chcela ešte napísať, že keď má baba, žena pri PPP normálnu váhu, priberie, že to neznamená, že je už ok, vyliečená. A to, že som sa tiež vyšplahala počas PPP na 69kg, tiež to nebolo tým, že by som sa začala prejedať. A tiež je pravda, že aby som mala váhu akú mám teraz- čo je už aj tak normál. BMI- musím sa na to namakať! Odriekať si, behať každý deň, keď nie behať, tak korčule, keď nie korčule, tak stac. bicykel... To je ale život. Škoda, že sa nedá vrátiť čas späť. V škole vyznamenania, robila som závodne 9 rokov atletiku, disco tance, hip-hop, na aké závody som išla, tie som vyhrala.. rodina šťastná, ja šťastná... a keď nastal problém- moja rodina ma ponižovala.. už sa mnou nemohli chváliť... stále že som neschopná, že robím rodine len hanbu a pod. Viete ako to bolelo, keďže som to dovtedy nikdy nepočula? Spackala som čo sa dalo.... Izolovala som sa od okolia.... a potom psychiatria- liečila som sa z PPP už asi 8x? (Počítam aj tie liečenia, keď som si po týždni zbalila veci s tým, že idem domov na reverz)... a 2011 v októbri som pojedla lieky, lebo som už nevládala žiť s PPP....posratý život... RASPUŠA, toto chceš? To bude tvoj zmyseľ?

raspuša

no ja neviem. Ja by som bola rada spokojna ked mam 60kg. ale ked to nejde. tak co mam robiť. aspoň 55kg kebyže dám vtedy som ešte ako tak vyzerala no na veľa. ženy ja viem čo mi snažíte vtesnať do hlavy ale ja si to proste nedokažem zmeniť ked sa mi raz paci nieco nebude sa mi paciť take buclate telo. ale fakt v poslednej dobe dosť plačem kvôli tomuto, dneska som sa s nikym nebavila len sama so sluchatkami na ušiach s s víčitkami aka som slaba osobnosť ako nedokažem ani len toto dotiahnut do konca a to su hrozne muky ked sa to opakuje uz 5x za sebou a nedokazete to zmeniť a motivacia stále viac a viac klesááá...

[zruseny22]

raspuša, nikdy sa nezačína chudnúť "od pondelka", "od nevého roka", ale dnes, teraz! Keď už...
Otázka je, či by ti "stačilo" schudnúť na 50kg. Ja som mala aj 44kg a aj tak som si prišla stále tučná. (Čo by som za tú váhu dala teraz:-( ).
No a čo sa týka toho chalana- keď schudneš... Ja mám 26rokov, mala som 2 vzťahy. Jeden na strednej v 3 ročníku- ale ten ma nechal, lebo vedel, že mám PPP a jeho mama je aj zdravotná sestra, tak mu to doma vysvetlili, s kým by mal tú česť a druhý vzťah som mala, keď som mala 20 rokov. Trval asi 3/4 roka s tým, že ma chalanisko odprevadil na špecializ. oddelenie pre PPP. Mne ho bolo tak ľúto, že som ten vzťah ukončila sama. Ale to preto, nakoľko v mojej hlave nič iné nebolo, len jedlo, šport a učenie, aby som mohla byť stále vyznamenaná... a teraz mi to je na 2 veci... Takže mám 26rokov, chlapa žiadneho- i keď teraz, už by som aj ten vzťah chcela, prituliť sa a pod. No ale kto by ma teraz chcel? A je to pravda s tým mozgom! Teda, nie že by som nejako veľmi zabúdala, ale mám pocit, že keď som chodila na strednú školu, tak som toho vedela viac ako teraz. Teraz študujem VŠ- koľko sa ja natrápim nad učením... koľko sa ja nad tým učením naplačem!!!!! PPP trpím od 12 tich rokov a poviem ti- je to len živorenie! A nikdy som nebola so sebou spokojná, či som mala 69kg, alebo 44kg! Tak sa vzchop, dokiaľ je čas.

sewie

no aj ja som mala v prvej faze pocit ze sa citim uzasne pri 50 kg a ked som mala 55 chytal ma hisak ze som tucna...
len potvrdzujes moja slova....
to ze si mala 50kg neznamena ze je to pre teba prirodzene...aj ja som mala 47 a viem ze to neni pre mna prirodzene...ako povedala maoam-keby to bolo, tak tu vahu mas bez problemov stale....
ver mi ze mas len hodne prekruteny pohlad..ani ja som tomu nechcela verit ked som bola este hlboko "v tom"...teraz som rada ze som von...

Dadula56

Raspusa, vyhladaj odbornu pomoc, v dobrom ti radim. Ja som zacinala na 65 kg pri 172, citila som sa tucna ako take prasa, uplne som sa neznasala. Pribehy anorektciek poznas, u mna to az tak daleko neslo, v skratke dala som to na 55, zacali mi zdravotne problemy, ktore som si najprv nepripustala, myslela som si aka som bohovsky zdrava, lebo tak "zdravo" jem. Tlak okolia a este nejake racionalne myslenie co mi zostalo ma z toho nakoniec dostalo, teraz mam okolo 60 kg. Stale mam ale problemy obcasne s tym, ze mam zachvaty, aka som tucna atd. ale uz to viem ovladat natolko, ze sa nesnazim chudnut ani obmedzovat. Ja som to zvladla bez lekara, aj ked je mozne, ze by sa mi nejaky zisiel...To, ze ty si sa vtedy s tymi 52 ci kolko citila super, neznamena, ze si bola zdrava. Podvaha nie je zdrava, nemusi sa to prejavit hned, ale casom. Ze slecna Alessandra sa ma super pri 50 kg a 180 cm je velka loz. Ma nalinkovany kazdy hlt, prijme mozno tak 700 kcal, cvici do umretia, pred show sa saunuje a tyzden neje, dokonca idu reci, ze dieta si dala vybrat cisarakom, aby sa jej lubezne brusko nepopraskalo. To je tvoj idol?Navyse ma na to cely den, ty musis pracovat alebo studovat a starat sa o milion dlasich veci.50 kg ta nespravi lepsim clovekom, akurat vynervovanou podrazdenou troskou, ktora nikdy nema dost chudnutia a chudne dalej a dalej.