Chcem sa spýtať či niekto bral tieto lieky a načo...vedľajšie učinky a či ti pomahali ja mam DG. epizoda ťažkej depresie psychotickej hlbky a socialne uzkostna porucha,nedávno som bol na psychiatrii lebo som vypil fľaštičku rivotrilu a pojedol 10tbl sertralinu.
Ako reaguje rivotril v spojeni s alkoholom? nema niekto skusenosť?
Esoprex,Rivotril kvapky
Ja som bola u psychiatra,že nemôžem spávať tak mi predpísal kvapky Rivotril,že si mám tesne pred spánkom nakvapkať 10 kvapiek.Frontin tabletky som užívala každé ráno 1 tabletku na ukľudnenie to mi predpisovala obvodná lekárka.
Bruno....píšeš že podľa tvojej vlastnej skusenosti robia rivotrilove kvapky v spojeni s alkoholom šialené manické stavy,mňa by zaujmalo,aké su to vlastne tie manicke stavy? napíš prosim.
misko, ty si fakt mimo. Ved Bruno ti uz napísal, čo sa ti stane
Minule som si dal 25kvapiek rivotrilu a prespal som skoro 2dni v kuse, ale pametam si cosi... a bolo mi potom tak divne ako keby som bol ozraty.
chodzu som mal totalne tackavu
a ake stavy to robia s alkoholom? pls napis .ake su to manicke stavy?
co sa mi stane ked skombinujem rivotril a alkohol? nema niekto fakt skusenost?
Ucinok je taky ze budes uplne mimo, sice ti to bude jedno, ale nebudes si nic pamatat. Rivotril je sedativum a podobne ako aj hypnotika a analgetika v kombinacii s alkoholom robia sialene manicke stavy...aspon podla mojej skusenosti...