Neviem ako to nazvat. Na licach sa mi vytvorili dve chrasty,mastim ich aloe vera,ale nic nepomoha.Mokvaju a rozsiruju sa dalej po lici.Myslim to tak ze okolo chrasty mi scervena a odlupuje sa to,nasledne sa vytvara chrasta. Poradi mi niekto ako sa toho zbavit?pripadne co moze byt pricina?
dakujem
prosim o pomoc,mokvajuca rana
dobré skúsenosti mam s pripravkom audiron alebo oraklin sú to čisté bylinkové prípravky a nasvecovanie červeným svetlom bud laser ale velmi dobry je biostimul je to lampa ktorá ma zdroj čeveného svetla z diod a program blikania. ináč aj tie ponúkané rady z prírodnej lekárne. ked sa to zasuší odporúčam ti kremik lameloderm od justu./ všetko najdeš na internete/ chemiou na to by som nešla. porozmýšlaj či ti telo niečo nechce povedať- maš dobry pitný režim, nepiješ nápoje farebné a sladené, nepoužívaš vela chemicky upravených potravín, maš pravidelné vyprazdnovanie , dosť pohybu? možno si povieš že to akosi nesúvisí ale zdanie klame.
-skus si nazbierat SKOROCEL KOPIJOVITY-rozmliazdi ho a priloz na miesta ktore sa nemozu zahojit.
A ak nepomoze nic-skoc ku koznej.
Maximalne to dezinfikuj.Ak to nepomaha,zrejme sa jedna o zapal z dosledku infekcie.
Odporucam propolis (ranu vysusi, vydenzifikuje a urychli hojenie).
A vysetrenie u kozneho, ked nevies, z coho sa to vytvorilo.
nemastit! umyvat repikom, alebo kamilkou a nechat na sucho na vzduchu.
v prvom rade treba ist koznemu! mozes vsak skusit omyvat repikom ale nekombinuj to s mastami, ani nicim inym.
U lekára si bola?
pls poradte