Moje trojtýždňové mačiatko stále mňaučí.

Príspevok v téme: Moje trojtýždňové mačiatko stále mňaučí.
Mačička.

Ahojte.

Bola som presvedčená, že mačiatka ešte nemňaukajú. Ale moje maličké ryšavé mačiatko je spokojné, až do tej doby, kým mu mamička nedá papať a potom zaspí. A keď sa zobudí , tak veľmi mňaučí...maminka je skoro stále pri ňom, mačička veľa spinká, aj s mačiatkom...:-)

Neviete mi prosím, niekto poradiť?? Ako mu mám ešte pomôcť?? Ďakujem.
Ahojte!!!

dazdovka666

Musis mat trpezlivost a male neustale pri prvych naznakoch potreby curat/kadit vkladat do zachodika, kym sa to nenauci same.
Btw, myslim, ze zubky v tom nebudu, maca nie je male dieta :).

Mačička.

včera spapalo jednu kocku mäska s konzervy, zajtra bude mať mesiac, ako sa narodil...:) tak vodičku má, mačička je skoro stále pri ňom, budú to asi aj tie zúbky...:) :-) ;-) :) :-) ale už nemňaučí, len v krajných prípadoch, včra pobehoval asi 5 minút z miesta na miesto a nakoniec sa pocikal, nechápem, prečo nešiel do kočkolitu. už 2x kakal a asi 3x cikal, ale stále ešte nejde do kočkolitu...divné..:) ale inak je spokojnučké, celú noc prespinká, od takej osmej, deviatej , aj do desiatej do rána..:)

dazdovka666

Skontroluj, ci male dost pije, mozno by bolo treba aj prikrmovat, ak matka nema dost mlieka. Od 1 mesiaca uz pomalicky mozes zacinat aj s inou stravou. V kazdom pripade ich aspon do 3 mesiacov veku macata od seba neoddeluj.

Mačička.

Neviem, keď nespí tak mraučí. Teraz ešte spinká, tak uvidíme ako to bude dnes...:-) ;-) A ďakujem ... :)