Tí, ktorí ste čítali moju tému, viete o čo ide... www.zdravie.sk
Bolí to a mám pocit, že som asi tak náročná, že budem navždy sama.
Vemeno, v kontexte tohto konkretneho pripadu mi to prislo ako mierne mimo, ak si cital celu jej povodnu temu.
Maoam,
napisal som, ze by si mala najst niekoho, kto toleruje jesitnost, nie ze nemala byt ziadna zena schopna odist zo vztahu. Comu, alebo ktoremu slovu z vety nerozumies?
Vemeno, najradsej by si bol, keby nebola ziadna zena schopna odist z debilneho vztahu, ze?
DRzima palce...
myska si silna, zvladne to, len nepovol! Blahozelam k takemu kroku a drz sa
Musis hladat niekoho, kto ti bude jesitnost tolerovat.
myska, ak to myslis vazne a ak nezmäkknes hned pri jeho prvom naznaku o navrat, tak ti gratulujem, nic lepsie si urobit ani nemohla
a nech sa obzera teraz v Auparku po peknejsich tujach
Nebudeš navždy sama, to určite nie. Iba to veľmi bolí a preto sa ti zdá, že to tak je.
Najčítanejšie články
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Ľudia s rozaceou sa stránia okolia, považujú ich aj za alkoholikov! Toto sú najčastejšie príznaky nepríjemného kožného ochorenia
Výplach nosa soľným roztokom pomôže na nádchu a upchaté dutiny! Ako postupovať a ako často ho robiť?
Sezóna upchatých nosov sa blíži, jar je pre alergikov najťažším obdobím roku! Ako mať svoju alergiu pod kontrolou?
Reuma je záludná a nepredvídateľná! Môže prepuknúť aj u mladých ľudí, 3x častejšie postihuje ženy. Toto je 10 jasných príznakov reumy
Stres môže pomáhať pri rozvoji rakoviny, zistili vedci v novej štúdii