Práca na Slovensku

Príspevok v téme: Práca na Slovensku
nerovnovááha

Mám potrebu sa verejne vyjadrit.
Citim sa dost zle vdaka svojej práci.
Pracujem prí pase 5 ranne 5 nocne 5 poobedne sedem a pol hodiny dennne . Cez vikedndy musim chodit tiez do práce, ked dobrovolne nasilu musíme podpisovat papiere o nariadenej smene . V práci sediet nemozme cize stojime ci je den a ci noc a pracujeme v obrovskom tempe . Na záchod máme ist povolene tak 2 krat za smenu max aj to len na 3 minuty. ( oficialne mozme ist hocikedy ,ale to sa potom hned bonzuje a clovek dostane vypoved ) Na vyrobnej hale su casto hrozne podmienky bud horúco ,alebo zase zima. Pracujeme aj cez sviatky. Z ludi sa stali novodoby otorci a to je akoze rok 2012 a SVK je v EU . Ako sa ma potom clovek tesit zo zivota ? ked jednoducho nevladze a stale je v strese pod hrozbou vypovede . A este ten plat smiesny . Byt nezamestnany je rovnako stresujuce .

Zavod na vychodnom Slovensku

monika1991

más pravdu že ludia sa na Slovensku stávaju otrokmi,ale to nielen v zavode na východnom Slovensku ale určite všade, i v mojom okoli,teda stredné Slovensko.Podniky strašne zneuživaju slovenské zákony i to že na urade je vela nezamestnaných,ak sa ti nelubi,možes ist,najde sa dalsí čo bude ochotný za minimalnu mzdu vylepsovat ich normy a a tiež vedia že ludia sa stazovat nebudu,ved treba živit rodiny a ak sa ozveš maš istý odchod.Ale ich to netrapi, ani tie mrchy v tých kanceláriach na ktorých ty pri linke v horučave či v chlade makaš.A štát ti tiež nepomože,plat stale taky istý NIZKY,ale odvody vyššie a vyššie,počet nadčasových hodin vyššií a keď i máš nárok na dovolenku, koľkokrát ti ju veduci nedá,alebo keď ti aj dá,potiahni šichtu dlhšie

lost

meno zavodu?
zodpovedny veduci?
mena mena mena
(a priezviska)

byt tebou, poslem takyto list do nejakej institucie, ktora ma na zodpovednosti

alebo pohrozim sefovi danovou a inou pracovnou kontrolou..

moze ta vyhodit, ale co z toho bude mat? ;)

dfddfs

Nerovnosť sa prehlbuje, bohatí a chudáci. Z chudoby sa ťažko vyhrabáva.

Mesiac som brigádoval na výrobnej linke fyzicky som to zvládal, ale moje nohy išli umrieť ešte mesiac po tom. Nezávidím nikomu 8 hodinové zderstvo.